ŞAMPİYONLAR LİGİ

Real Madrid gole doyurdu!

Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçta gardını düşürdüğü APOEL'i konuk eden Real Madrid, Nuri ve Hamit'in de forma giydiği maçta taraftarına bol gol izletti..

Real Madrid gole doyurdu!
Real Madrid, Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında deplasmanda 3-0 yendiği Kıbrıs Rum Kesimi ekibi APOEL Nicosia'yı konuk etti. 

Deneme


Real Madrid'te milli futbolcularımız Nuri Şahin ve Hamit Altıntop, 11'de sahaya çıktılar ve 90 dakika sahada kaldılar.

26. dakikada Portekizli yıldızı Ronaldo ile öne geçen Real Madrid, 37. dakikada Kaka'yla skoru 2-0'a getirdi ve devre arasına bu skorla girdi.

İkinci yarıda Real, tempoyu düşürerek maçı devam ettirirken, 67. dakikada Manduca, İspanyol devine karşı gol atmayı başardı. Bu golden 8 dakika sonra ise Ronaldo'nun frikik golü yeniden farkı ikiye çıkardı. 80. dakikada Callejon'un golü skoru 4-1'e getirirken, Hamit'in neden olduğu penaltıyı iki dakika sonra Solari ile gole çeviren APOEL, güçlü rakibi karşısında ikinci golünü buldu. Gol yağmurunu Di Maria devam ettirdi. Arjantinli yıldız, 82. dakikada durumu 5-2 yaptı ve mücadele bu skorla sona erdi.

Yarı finale adını yazdıran Real Madrid, Bayern Münih ile finale yükselmek için mücadele edecek.

REAL MADRID: 5 - APOEL NICOSIA: 2

Stat
Bernabeu

Hakem
Gianluca Rocchi (İtalya)

Real Madrid
Casillas, Ramos, Pepe, Varane, Marcelo (Dk. 46 Callejon), Nuri Şahin, Granero (Dk. 65 Albiol), Hamit Altintop, Kaka, Higuain (Dk. 54 Di Maria), Ronaldo

APOEL Nicosia
Pardo, Paulo Jorge, Kaka, Porusaitides, Charalambides, Manduca (Dk. 68 Adorno), Helio Pinto (Dk. 78 Satsias), Nuno Morais; Marcinho, William Boaventura, Ailton (Dk. 70 Solari)

Goller
Dk. 26 ve 75 Ronaldo, Dk. 37 Kaka, Dk. 80 Callejon, Dk. 84 Maria (Real Madrid), Dk. 67 Manduca, Dk. 82 Solari (pen.) (APOEL)

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER