DÜNYADAN FUTBOL

Real Madrid tüm dünyaya rezil oldu

Sadece 383 bin nüfuslu Las Palmas'ın Real Madrid'e La Liga'da çelme takması Dünya basınında şaşkınlığa yol açtı.

Real Madrid tüm dünyaya rezil oldu

Las Palmas'ın Real Madrid ile 2-2 berabere kalması sadece İspanya'da değil Avrupa'da da büyük yankı uyandırdı.

Sadece 383 bin nüfuslu bu ada şehrinde 3 milyon nüfuslu Real Madrid'e karşı alınan 1 puan haftanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Daha 2012-13 sezonunda Barcelona B takımında forma giyen Sergi Araujo, Real Madrid'e karşı son dakikalarda beraberlik golünü atan isim olurken, Cristiano Ronaldo ise 7 yıllık İspanya kariyeri boyunca ilk kez oyundan alınmanın şokunu yaşadı. Portekizli futbolcunun oyundan çıkarken Zidane'la göz kontağı kurmaması da dikkatlerden kaçmadı.

İspanyol basını Arda Turan'ı konuşuyor

Kanarya Adaları'na bağlı olan Las Palmas sadece 100 kilometrekare yüzölçümüne sahip bir kent olarak biliniyor. Sezona farklı Valencia ve Granada galibiyetleriyle başlayan Las Palmas, ilk iki haftayı lider olarak tamamladı. Oynadıkları 6 maçta sadece Sevilla ve Real Sociedad'a mağlup olan ekipte yıldız olarak bilinen en önemli isim Ganalı futbolcu Kevin Prince Boaten'den başkası değil.

Las Palmas taraftarları da bir o kadar çılgın ve takımına her zaman destek veriyor. Real Madrid karşısında açtıkları “Hala şüpheniz mi var? Las Palmas benim deliliğim. Dinmeyen hastalığım” yazılı pankart da bunun kısa bir özeti gibi.

LAS PALMAS – REAL MADRİD MAÇI İSTATİSTİKLERİ

Topla Oynama %54 / %46
Toplam Şut 8/26
İsabetli Şut 6/11
Başarılı Pas 460/367
Korner 0/5
Faul 7/19

Yorumlar
TREND HABERLER