ŞAMPİYONLAR LİGİ

Real Madrid Varşova'ya gol yağdırdı

Şampiyonlar Ligi F Grubu 3. hafta karşılaşmasında Real Madrid gol yağdırdı

 Real Madrid Varşova'ya gol yağdırdı

Şampiyonlar Ligi F Grubu 3. hafta karşılaşmasında Real Madrid, sahasında ağırladığı Legia Varşova'yı 5-1 mağlup etti.

Santiago Bernabeu'da oynanan karşılaşmada gol yağmuru 16. dakikada Gareth Bale ile geldi. Bu golden 3 dakika sonra Tomasz Jodlowiec'in kendi kalesi attığı golle Real Madrid farkı ikiye çıkarttı.  Varşova, 22'de Radovic'in penaltıdan attığı golle farkı 1'e indirdi. (2-1) Mor Menekşeler, Marco Asensio'nin 37. dakikada attığı golle farkı tekrar ikiye çıkarttı ve soyunma odasına 3-1 önde girdi. İkinci yarıda baskılı oyunu devam ettiren Real Madrid, 68. dakikada Lucas Vazquez'in şık golüyle skoru 4-1 yaptı. Karşılaşmanın 84. dakikasında gecenin yıldızı Cristiano Ronaldo'nun asistini ağlara gönderen Alvaro Morata maçın skorunu Madrid ekibi adına 5-1 tayin eden golü ağlara gödnerdi.

Bu sonuçla puanını 7'ye çıkartan Real Madrid, Borussia Dortmund'un ardından averajla ikinci sırada yer alırken, Polonya temsilcisi Legia Varşova'nın ise henüz puanı bulunmuyor.

Dortmund deplasmanda galip!

Grubun diğer maçında Borrussia Dortmund, deplasmanda Sporting ile karşı karşıya geldi. Borussia Dortmund, 9. dakikada Aubameyang, 43. dakikada Weigl ile bulduğu 2 golle deplasmanda Sporting Lizbon'u 2-1 mağlup etti ve liderliğe yerleşti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER