ŞAMPİYONLAR LİGİ

Real Madrid zirveyi garantiledi!

El Clasico'da sahasında ezeli rakibi Barcelona'ya 4-0 yenilerek büyük bir yıkım yaşayan Real Madrid, Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta mücadelesinde Shakhtar Donetsk'e konuk oldu.

Real Madrid zirveyi garantiledi!

Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta mücadelesinde Shakhtar Donetsk'e konuk olan Real Madrid, rakibini devirdi ve grubu lider bitirmeyi garantiledi..

Shakhtar Donetsk 3 - 4 Real Madrid

18' 0 - 1 Cristiano Ronaldo
50' 0 - 2 Luka Modric
52' 0 - 3 Dani Carvajal
70' 0 - 4 Cristiano Ronaldo
77' 1 - 4 Alex Teixeira - Penaltı
83' 2 - 4 Dentinho
88' 3 - 4 Alex Teixeira 

Atletico Madrid Galatasaray maçının sonucu ve özeti

4. maçlar sonunda gruptan çıkmayı garantileyen Real Madrid, hızlı başladığı mücadelenin 18. dakikasında Portekizli yıldızı Ronaldo'nun kafa golüyle üstünlüğü ele geçirdi. Ronaldo, kulüp kariyerindeki 450. golü kaydetti.

32. dakikada sakatlanan Fransız savunma oyuncusu Varane, yerini Danilo'ya bırakırken; ilk yarı Real Madrid'in 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. 

İkinci yarıya da iyi bir giriş yapan Real Madrid, 50. dakikada farkı 2'ye çıkardı; Modric, Ronaldo'nun hazırladığı pozisyonu golle sonuçlandırdı. Bu golün iki dakika sonrasında Ronaldo bir asist daha yaptı, Carvajal skoru 3-0'a taşıdı.

70. dakikada maçtaki 2. golünü kaydeden Ronaldo, skoru 4-0'a getirirken, 77. dakikada penaltıdan topu ağlara yollayan Alex Teixeira, farkı 3'e indirdi. Öte yandan Real Madrid, grupta ilk kez gol yedi.

64. dakikada Azevedo'nun yerine oyuna dahil olan Dentinho, 83. dakikada farkı 2'ye indirdi. 88. dakikada sahneye bir kez daha Alex Teixeira çıktı ve durumu 4-3 yaptı. 

Kalan bölümde hata yapmayan Real Madrid, rakibini 4-3 mağlup etti. 5. maçında 4. galibiyetini alan Real Madrid, puanını 13 yaparak bitime 1 hafta kala liderliği garantiledi. 3 puanda kalan Shakhtar ise Avrupa Ligi şansını son maça bıraktı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER