SÜPER LİG

Rhodolfo Arena'ya hayran kaldı

Beşiktaş'ın yeni transferi Luiz Rhodolfo, yapımı süren Vodafone Arena'da kulüp başkanı Fikret Orman ile bir araya geldi.

Rhodolfo Arena'ya hayran kaldı
Luiz Rhodolfo, yapımı süren Vodafone Arena'da kulüp başkanı Fikret Orman ile bir araya geldi.

Luiz Rhodolfo ile Vodafone Arena'yı gezen Fikret Orman, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, "Futbolcularımızın yeni mabedimizi görmelerini istiyorum. Burası inanılmaz bir futbol arenası" dedi.

Rhodolfo'nun çok kaliteli bir insan olduğunu kaydeden Orman, şunları söyledi:

"Yapmış olduğumuz araştırmalar sadece futbolu ile alakalı değil, karakterleriyle de alakalı... Çok yüksek ahlaklı oyuncuları kulübümüzde barındırmaya gayret ediyoruz. İnşallah Beşiktaş'a çok katkıda bulunacaktır."

 

"Bundan sonra bir santrfor transferimiz var" diyen Orman, "Tolgay'ın sakatlanması şanssızlık oldu. Veli'nin omzunun durumu belli olacak. Belki o bölgeye bir takviye yapma ihtiyacımız olabilir" ifadelerini kullandı.

Vodafone Arena'nın bir an önce bitmesi için gayret gösterdiklerini vurgulayan Orman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir an önce stadımıza gelip şampiyonluk turumuzu burada atmak istiyoruz. Yaptığımız yatırımların, stadın tek bir amacı var, şampiyon olmak ve başarılar elde etmek. Şampiyonluk kupalarını Vodafone Arena'da kaldırmak istiyoruz. Taraftarlarımızla birlikte burada nice başarılar elde edeceğimize inanıyorum."

Rhodolfo: "Müthiş bir stat oluyor"
Beşiktaş'a transferi gündemde olan ve İstanbul'da sağlık kontrolünden geçen Luiz Rhodolfo ise Vodafone Arena'yı çok beğendiğini ifade etti.

Vodafone Arena'da oynamak için sabırsızlandığını anlatan Brezilyalı futbolcu, "Çok beğendim. Müthiş bir stat oluyor. Bu tarz statlarda oynamak heyecan verici" şeklinde görüş bildirdi.

Luiz Rhodolfo, 2014 FIFA Dünya Kupası öncesi Brezilya'da da yeni statların inşa edildiğini hatırlatarak, "Bu tarz statlarda oynadım. Rakip takımlar için gerçekten oynaması çok zor. Çünkü ev sahibi takımın taraftarları çok etkili oluyor. Rakip takımın puan alması gerçekten çok zor. Burada da böyle olacaktır. Oynadıkça taraftarlarımıza daha büyük mutluluklar yaşatmak istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER