SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen Advocaat'a yüklendi

Fenerbahçe'deki kötü gidiş nedeniyle Advocaat'a yüklenen Rıdvan Dilmen, birbirinden çarpıcı ifadeler kullandı.

Rıdvan Dilmen Advocaat'a yüklendi - Sayfa 1

Rıdvan Dilmen, TRT Spor'daki Futbolun Zirvesi adlı programda Levent Özçelik'in sorularını yanıtladı. Dilmen, tur atlaması durumunda UEFA'da finale en yakın takımın Fenerbahçe olduğunu söyledi.

Rıdvan Dilmen Advocaat'a yüklendi - Sayfa 2

FENERBAHÇE'DE TUHAF İŞLER OLUYOR Aatıf'ı Trabzon'a teklif ediyorlar. Adam gidecek sonrasında Bursa maçında ilk 11'e çıkıyor, Avrupa maçında yok. Sonra Wiel de aylardır oynamıyor Kasımpaşa maçında gel oyna diyor. Tuhaf işler oluyor Fenerbahçe'de, Beşiktaş'ta böyle işler olmuyor güle oynaya şampiyonluğa oynuyorlar. Bu tuhaflıklar takımın özgüvenini bozuyor.

Rıdvan Dilmen Advocaat'a yüklendi - Sayfa 3

ARKADAŞ DEĞİL, SPORCUN "Sonra basın toplantısında o Ukraynalı (Karavaev) arkadaştan söz ediyor. O 'Ukraynalı arkadaş' değil, senin sporcun. Tuhaf bir durum var. Tuhaf bir durum. Art niyetli olsam. Hoca ‘ben almadım yönetim aldı’ mesajını veriyor derim. Bu tuhaflıklarla uğraşmayan bir Beşiktaş ve Şenol Güneş var. Onlarda geçen sene güle oynaya şampiyon oldu. Bu sene de favorisi. Hiç duydun mu, Beşiktaş’ta şu kadro dışı kaldı, bu kadro dışı kaldı. Bu tür dengesizliklerde takımın özgüveni azalır bir. Takımın lidere yani hocaya güveni azalıyor iki. Bunları her iki camiada da (Fenerbahçe ve Galatasaray) yaşandı."

Rıdvan Dilmen Advocaat'a yüklendi - Sayfa 4

FENERBAHÇE'NİN TUR ŞANSI... Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde tur atlama şansı %60. Fenerbahçe 1-0'ı bulacaktır. Daha sonra 0-0 oyununa döner. Seyirci gelirse Fenerbahçe'nin tur atlaması şansı %70'e çıkar.