SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen Ali Koç'un flaş hamlesini açıkladı

Almanya'nın Güney Kore'ye 2-0 mağlup olmasının ardından ünlü yorumcu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen'den VAR açıklaması geldi. Dilmen ayrıca Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Philip Cocu, sarı lacivertlilerin transferleri ve Ali Koç'un flaş kararı hakkında da açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen Ali Koç'un flaş hamlesini açıkladı - Sayfa 1

Almanya'nın Güney Kore'ye 2-0 mağlup olmasının ardından ünlü yorumcu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen'den VAR açıklaması geldi.

Rıdvan Dilmen Ali Koç'un flaş hamlesini açıkladı - Sayfa 2

Dilmen ayrıca Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Philip Cocu, sarı lacivertlilerin transferleri ve Ali Koç'un flaş kararı hakkında da açıklamalarda bulundu. İşte, Rıdvan Dilmen'in açıklamaları...

Rıdvan Dilmen Ali Koç'un flaş hamlesini açıkladı - Sayfa 3

Sürpriz diyeceğimiz bir Almanya serüveni var. Hüsranla bitti ve grubu 4.sırada tamamladı. Aslında ilk oynadıkları Meksika maçında ciddi bir coşku problemi olduğu gözleniyordu. Günümüz futbolunda oyun disiplinine sadık takımlar coşku eksiği olunca kaliteniz ne olursa olsun Meksika, İsveç, G.Kore gibi iyi savununca tehlike yaşayabiliyorsunuz.

Rıdvan Dilmen Ali Koç'un flaş hamlesini açıkladı - Sayfa 4

Özellikle turnuva başlamadan İlkay ve Mesut ile ilgili spekülasyonlar Löw'ü de etkiledi. Almanya geleneğe uydu ve Dünya Kupası'nı kazanan takımlar sonraki turnuvada grupta elenme istatistiğine uydu.