GALATASARAY

Rıdvan Dilmen faturayı Riekerink'e kesti

Galatasaray'ın Trabzonspor yenilgisini değerlendiren Rıdvan Dilmen, Jan Ode Riekerink'in oyunu doğru okuyamamasına dikkat çekti.

Rıdvan Dilmen faturayı Riekerink'e kesti

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Trabzonspor'a Rikerink'in hataları yüzünden yenildiğini iddia etti..

Riekerink'in maça etki edecek olumlu değişiklik yapamadığını dile getiren Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın yenilginin işaretlerini önceki maçlarda verdiğini söyledi.

Rıdvan Dilmen şu ifadeleri kullandı:

"Antalya maçı, Gençlerbirliği maçı bize bu mağlubiyetin geleceğini gösteriyordu.Geçen hafta Galatasaray'ın oyununu konuştuk. Futbol bir oyundur. Oyunda hüner vardır. az gidersin, öz gidersin vardır. 17 korner kullanıp değerlendirmediysen rakibin başarısı, senin başarısızlığında vardır.

Riekerink'e göre mağlubiyetin 2 nedeni var

Riekerink'in açıklama yapması lazım. De Jong'u niçin aldın? Bruma istekli her şeyi yapmaya çalışyor. Podolski ve Sneijder fizik olarak çok hazır değil. Eren Derdiyok Galatasaray çok yüklendiği için 2 pozisyon buldu. Uzaklaştığınız vakit Eren etkili değil. Riekerink'in oyun içinde çok eksik olduğunu görüyorum. Ben maç içinde hiç olumlu değişiklik görmedim Galatasaray'da.

Problemi oyuncu çözmesi için anahtar antrenördedir. De Jong'u aldı 5'liye döndü. Tolga da De Jong da fazlaydı. Carole'ü de kesti, çıkamadı ileriye. Sinan'ı da boşu boşuna markaj altına aldın. Tolga da fazlaydı De Jong da fazlaydı. Trabzon'un istediği buydu, hoca da daveti kırmadı."

Yorumlar
TREND HABERLER