FENERBAHÇE

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'yi eleştirdi

NTV Spor'un ünlü yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Gaziantepspor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'yi eleştirdi

Spor Toto Süper Lig'in 5. hafta maçında Fenerbahçe sahasında Gaziantepspor'u 2-1 mağlup etti.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, maçın devre arasında ve sonunda çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Dilmen, Fenerbahçe'nin kolay maçı zora soktuğunu söyleyerek sarı-lacivertli takımı eleştirdi.

"İlk yarıda en az 3 kez ben de karşı karşıya kalırdım"

"Ben Fenerbahçe'den 2-3 kafa golü bekliyordum. Gaziantepspor ligin en kısa takımı herhalde. Maçı ilk yarıda izleyemeyenler için kısa bir özet yapayım, benim de oynayasım geldi. İlk yarıda en az 3 kez ben de karşı karşıya kalırdım. Oğuz Çetin de olsa 4 yapardım."

Fenerbahçe Gaziantespor maçının golleri ve sonucu

"İlk yarının 1-0 bitmesi Fenerbahçe'nin becereksizliğinden"

"Gaziantepspor 'ya hep ya hiç' mantığıyla gelmiş İstanbul'a. İlk yarının 1-0 bitmesi Fenerbahçe'nin becereksizliğinden kaynaklanıyor. Şanssızlık değil. Bu maçın 3'ten aşağı olma şansı yok normalde."

"Duran toptan gol atılır diye düşünüyordum"

"Fenerbahçe'nın 1.84, Gaziantepspor'un 1.80 boy ortalaması vardı. Duran toptan gol atılır diye düşünüyordum, öyle de oldu. Fenerbahçe'nin her iki golü de duran toptan geldi. Futbolda çok büyük konuşmamak gerek. İlk yarıyı izledikten sonra ikinci yarıda oyun Gaziantepspor lehine döndü. İkinci yarıda ilk yarıdan daha farklı bir Gaziantepspor vardı sahada. Bunu Fenerbahçe de sağladı."

İsmail Kartal takımının attığı gole neden sevinmedi?

"Fenerbahçe kolay maçı zora soktu"

"Gaziantepspor ilk yarıdaki ön görümü mahcup eder seviyeye getirdi maçı. Yumurta dayandı misali oldu. Duran top takımı canlandırdı. Fenerbahçe kolay maçı zora soktu. Ayrıca maç daha 1-0, seyirci ikinci yarıda Volkan Şen, Hasan Ali Kaldırım tezahüratları yaparken sanki farklı öndeymiş gibiydiler."

Yorumlar
TREND HABERLER