SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen kanser mi oldu şoke eden haber!

Sabah gazetesindeki köşesinde hastalığını duyuran ve 3 ay boyunca tedavi olacağını belirten eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'e lenf kanseri teşhisi konduğu iddia edildi..

Rıdvan Dilmen kanser mi oldu şoke eden haber!

Geçtiğimiz günlerde Sabah gazetesindeki köşesinde hastalığını duyuran ve 3 ay boyunca tedavi olacağını belirten eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'e lenf kanseri teşhisi konduğu iddia edildi.

1.5 AY ÖNCE FARK EDİLDİ

Milliyet Gazetesi'nin iddiasına göre; 1.5 ay önce Rıdvan Dilmen'in boynunun sağ tarafında bir kitle fark edildi. Kitle üzerinde tetkikler yapıldı ve biyopsi sonucunda lenf nodlarında tespit edilen kitlenin tümör olduğu ortaya çıktı.

Daha sonra Rıdvan Dilmen'in ameliyata alınmasına karar verildi. Profesör Doktor Nesil Keleş tarafından ameliyat edilen Dilmen'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Burak Yılmaz Trabzonspor'a mı gidiyor?



Ameliyatın ardından yeniden yapılacak tetkikler sonunda tedavinin ne kadar süreceği netleşecek.

HASTANEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Bu sabah Rıdvan Dilmen'in ameliyatının gerçekleştiği Liv Hospital, ünlü yorumcunun sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Hastaneden yapılan açıklamada Rıdvan Dilmen'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken şu bilgiler verildi:
"Sayın Rıdvan Dilmen’in sağ bademcikte hücresel dönüşüm kuşkusu sebebiyle bademciği çıkartıldı ve bölgesel lenf bezleri önlem amacıyla temizlendi. Patoloji sonucuna göre ek tedavi alıp almayacağına karar verilecektir. Liv Hospital’da gerçekleştirilen ameliyat son derece başarılı olup birkaç günlük istirahatı takiben hastamız günlük hayatına dönüş yapabilecektir."

SEVENLERİNDEN DUA İSTEDİ

Dilmen, birkaç gün içerisinde duyurulacak bir hastalığının olduğunu belirtirken sevenlerinden dua istemişti.

Dilmen'in o yazısı şu şekildeydi;

"Önce okurlarım...
Siz değerli okuyucularımın bilmesini istediğim bir durum var. Muhtemelen birkaç gün içerisinde duyurulacak bir rahatsızlığım mevcut. Boynumda bir rahatsızlık tespit edildi. Önce siz bilin istedim. Güçlü kalıp dualarınızla 3 ay sürecek iyi bir tedavi dönemiyle bu yaz yazılarımla sizlerle birlikte olacağım. Tekrar mutlu ve sağlıklı bir şekilde sizlerle olmak tek dileğim. Biz de doktorlarımız sayesinde çalışacağız, inşallah toparlayacağız. Dualarınızla iyi olacağımı biliyorum. Her şey Allah'tan… Sizlerin desteğiyle biz de çalışacağız, güçlü olacağız. Herkese sevgiler, sağlıklı günler."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER