GALATASARAY

Rıdvan Dilmen: Pereira şampiyonluğu hediye etti

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray Fenerbahçe maçından sonra Pereira'ya sert eleştiriler yaptı..

Rıdvan Dilmen: Pereira şampiyonluğu hediye etti

Galatasaray Fenerbahçe derbisini yorumlayan Rıdvan Dilmen, Vitor Pereira'nın hatalı değişikliklerle şampiyonluğu rakibine hediye ettiğini iddia etti.

Rıdvan Dilmen % 100 Futbol programında özetle şunları söyledi:

"İlk yarının özeti aslında bir cümle; ilk 15 dakikada Muslera 17 kez topla buluşmuş. Bu Fenerbahçe'nin baskılı oynadığını gösterir. İlk yarıya bakarsak Fenerbahçe kazanmaya yakın oynuyor. Ama Galatasaray da kazanabilir, çünkü ikinci yarıda farklı oyuncular oyuna girebilir.

Hakemle ilgili değerlendirme yapmak gerekirse Nani'ye sarı kart gösterebilirdi göstermedi, Podolsik topsuz alanda Gökhan ve Volkan Şen'e vurdu atılması gerekirdi.

Volkan Demirel ve Fenerbahçe'ye gönderme!


Ayrıca Podolski'nin bulduğu ve ofsayt nedeniyle sayılmayan gol kafamda soru işaretleri oluşturdu. Bana göre ofsayt olmayabilir"

PEREİRA RAKİP HOCA GİBİ

Rıdvan Dilmen maç sonunda ise şöyle yorumlar yaptı:

"Galatasaray'ın hocasına sorsanız sahadan kimleri çıkarmak isterseniz diye ancak Pereira'nın yaptığı değişiklikleri yapardı. Pereira, sahanın en iyileri Alper ve Volkan Şen'i oyundan alarak adeta beraberliğe razı oldu ve şampiyonluğun büyük ölçüde rakibe gitmesine neden oldu. 

Pereira’ya devre arasında yürekli oynatmaya çalışmalı dedim ama… Oynat çift santrfor yenil. Zaten puan farkı açılmış. Ha berabere kalmışsın ha yenilmişsin..

Galatasaray'ın sahada yürüyecek hali yoktu. Fenerbahçe ise yorgun boksör gibiydi öylesine yumruk atıyor ama rakibini düşüremiyordu..

Öyle bir maçtı ki Fenerbahçeli oyuncular Arena'da sarı kart bile görmedi. Fenerbahçe, rakip yarı sahada göründü ama bir iki pozisyon dışında rakibini zorlayamadı.

Açıkçası ben Galatasaraylı bir taftar olsam takımımın bugün oynadığı futbola üzülürdüm.

Fenerbahçeli taraftarlar da üzülüyordur çünkü Arena'da böyle bir Galatasaray'ı bir daha yakalayamazlar. Düşünün Volkan Demirel Selçuk'un cezaalanı dışından attığı sert şut dışında bir kez bile yere yatmadı"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER