GALATASARAY

Rıdvan Dilmen Podolski'yi topa tuttu

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaraylı Podolski ve Yasin'in saha içindeki tartışmalarına büyük tepki gösterirken Alman futbolcuyu suçladı.

Rıdvan Dilmen Podolski'yi topa tuttu

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında konuşan RıdvanDilmen, Bursaspor-Galatasaray mücadelesini değerlendirdi.

Galatasaraylı oyuncuların saha içinde kapışmasını değerlendiren Rıdvan Dilmen "Podolski takım arkadaşına ayıp etti" dedi.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından satır başları:

"Galatasaray puan farkını kapatmak için açık futbol oynadı. 90 artılarda iki takımdan biri kazanabilirdi. Bir takım bu kadar rahat rahat ceza sahasına gelemez. 85-93 arası iki takım oyuncuları da ceza sahasında topu birbirine bırakmaya başladı.

NET PENALTI

Denayer'in pozisyonu penaltı mı değil mi diye tartışılıyor. Ben omuz gördüm. Bursaspor'da Jem'in eline çarpan top ise penaltı. Bunun kararlarını FIFA, UEFA kim alacaksa alsın. Ben 6. hakem olsam Galatasaray'ın lehine penaltıyı veririm.

Galatasaraylı oyuncular birbirine girdi

PODOLSKİ AYIP ETTİ

Ben de futbol oynadığım dönemde en az 5 kez sahada arkadaşıma bağırdım ama Podolski gibi yapmadım. Gidip de gırtlağına yapışır gibi bağırmak olmaz. Takım arkadaşına bunu yapmaması lazım. Yasin'e ayıp etti. Yasin efendi çocuk cevap vermedi. Ya cevap verseydi ne yapacaktın?"

Yorumlar
TREND HABERLER