SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen transferi açıkladı

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Göztepe maçını değerlendirdi. Dilmen gündeme dair flaş açıklamalarda bulunurken Beşiktaş'ın Eto'o'yu transfer edeceğini iddia etti.

Rıdvan Dilmen transferi açıkladı

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, evinde Göztepe ile karşı karşıya geldi. Kanarya, Sarı-Kırmızılı rakibini 2-1'lik skorla mağlup etti. Sarı-Lacivertliler, Fernandao'nun golüyle öne geçerken, Poko eşitliği sağladı. Son noktayı koyan isim ise Soldado oldu.

Maçı ve futbol dünyasında yaşanan son gelişmeleri değerlendiren ünlü oyumncu Rıdvan Dilmen çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları:

"Kongreler olur, goller atılır ama Allah yardımcısı olsun askerlerimizin. Önce vatan, gerisi teferruat."

"Devre arasında denizin bittiğini gördük. Aykut Kocaman'ın Aziz Yıldırım'a söylediği söz şu: 'Bana oyuncu alma, yeter ki oyuncuların taksitlerini geciktirme."

"Fenerbahçe'nin 11'inde oynayan en az 3-4 oyuncu Anadolu takımında oynasa, neden verdiler demezdik. Fernandao, İsmail, Aatif ve hatta Mehmet Topal. Skrtel'i de oynatmıyordu."

"2. yarının ilk 8 haftasının sonunda, Galatasaray'ın zirvede olma ihtimalini yüksek görüyorum. Bu sırada rakiplerine 7-8 puan fark atmazsa, sonrasında zorlu süreç başlayacaktır onlar için de."

Flaş Eto'o iddiası

"Beşiktaş, Eto'o'yu alacak duyumlarını aldım. Eto'o Beşiktaş'a gelecek diye biliyorum."

Mustafa Cengiz yorumu

"Yoldan geçen 10 kişiye sorsanız Dursun Özbek'in rakibi kim diye, Mustafa beyi söyleyemeyebilirler. Bizim için de sürpriz oldu, hayırlı olsun."

'Fenerbahçeliler özür bekliyor'

"Gelip, hadi sponsor olalım diye sponsor olunmaz. Fenerbahçeliler de bir özür bekliyor. Aydınlar, Fenerbahçe taraftarlarına ''Özür dilerim. Aldatıldım'' diyecek. Cumhurbaşkanı bile söyledi bunu. Ben bir Fenerbahçeli olarak ancak bundan tatmin olurum."

Fenerbahçe-Göztepe maçı golleri ve geniş özeti

Yorumlar
TREND HABERLER