SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen Tudor'u bombaladı

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Çaykur Rizespor - Galatasaray maçını değerlendirdi. Dilmen özellikle, G.Saray'ın yeni direktörü Tudor'u yerden yere vurdu...

Rıdvan Dilmen Tudor'u bombaladı - Sayfa 1

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Çaykur Rizespor - Galatasaray maçını değerlendirdi. Dilmen özellikle, G.Saray'ın yeni direktörü Tudor'u yerden yere vurdu... İşte Dilmen'in dikkat çeken açıklamaları:

Rıdvan Dilmen Tudor'u bombaladı - Sayfa 2

Galatasaray topla oynadı ancak kendi sahasında. Bruma yok diye Galatasaray uçuyor mu? Bir oyun üstünlüğü yok. G.Saray, Beşiktaş maçının önemi için kazanması gerekirdi. Rize'de Kweuke olmasın uzak ara ligin en zayıf takımı. Hiç tartışmıyorum. 12 tane yabancı oyuuncu var Kweuke dışında hepsi mi kötü?

Rıdvan Dilmen Tudor'u bombaladı - Sayfa 3

TUDOR FANTEZİ YAPTI! Josue'yi neden çıkarıyorsun? Ofansif olarak eksildiler. Golü attıran ve topu taşıyan adamı aldı. Josue, Galatasaray ayarında değil ama Selçuk, De Jong, Tolga ile kaleye gidemezsin. Tudor hep defans oyuncuları soktu oyuna. 8 defansif oyuncuyla oynuyor. Bir de yeni bir sol bek (Semih Kaya) yaratıyor. Tudor bir fantezi yaptı.

Rıdvan Dilmen Tudor'u bombaladı - Sayfa 4

ARENA'DA HERKES HOCALIK YAPAR! Büyük takım antrenörlüğü başka bir şeydir. Burası Karabük değil. Boşuna deplasmanda 4 puan almamış Tudor. TT Arena'da herkes hocalık yapar.