BEŞİKTAŞ

Rıdvan Dilmen zemine dikkat çekti

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Bursaspor maçının ilk yarısını NTVSPOR'da yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen zemine dikkat çekti

Süper Lig'in 28. haftasında Bursaspor'u 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ın 3. golü öncesi kazandığı penaltı tartışma konusu oldu. Rıdvan Dilmen pozisyonun penaltı olmadığını söylerken Vodafone Arena'nın ev sahipliği yaptığı ilk maçta zemine dikkat çekti.

İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ 

Usta futbol adamı ilginç yorumlarda bulundu. Dilmen'in Beşiktaş - Bursaspor maçının ilk yarısıyla ilgili kısa değerlendirmesi şu şekilde:

Çok güzel bir ortam. Maçtan sonra futbolculara zemin sorulmalı. Bilardo masası gibi gözüküyor. Ancak adalelerle herhangi bir sertleşme olup olmadığını merak ediyorum. Atılan gollerde zeminin payı var. İki takım da kontrollü oynamıyor. Deparlı bir maç oluyor.

Beşiktaş Bursaspor maçının geniş özeti ve Arena'daki golleri

Bursaspor ödlek bir futbol oynamıyor. Bursaspor'un bir ivmesi, bir kalitesi var. Beşiktaş tribüne uyup çok heyecanlı oynuyor. İkinci yarı da muhtemelen böyle olacaktır.

PENALTI DEĞERLENDİRMESİ

57. dakikada Hosogai'nin Sosa'ya yaptığı hareket, hakem Barış Şimşek tarafından penaltı olarak değerlendirilmişti. Bu kararla ilgili çeşitli yorumlar yapıldı.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen de, pozisyonun penaltı olmadığını, Barış Şimşek'in hatalı bir karar verdiğini söyledi. Ancak daha sonra pozisyonu yeniden izleyen Dilmen; "Yeniden izlediğimde pozisyonun penaltı olduğunu, Sosa'ya müdahale olduğunu gördüm. Karar doğru." dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER