SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş - Bursaspor maçı sonrası flaş sözler

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrası NTV Spor'da yaptığı yorumda siyah beyazlıların galibiyeti hak eden bir oyun sergilediğini belirtirken, hakem Bülent Yıldırım'a ağır eleştiriler yöneltti...

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş - Bursaspor maçı sonrası flaş sözler - Sayfa 1

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrası NTV Spor'da yaptığı yorumda siyah beyazlıların galibiyeti hak eden bir oyun sergilediğini belirtirken, hakem Bülent Yıldırım'a ağır eleştiriler yöneltti...

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş - Bursaspor maçı sonrası flaş sözler - Sayfa 2

"BEŞİKTAŞ ESKİSİ KADAR POZİSYON ÜRETEMİYOR" "Bursaspor, bugün hakem hatalarıyla yenilmedi. Beşiktaş iyi top oynadı, hakem hataları da yüzde 1-2 etki etti skora. Çok kaliteli ve sert bir mücadele oldu. Yürekli bir Bursaspor vardı. Temposu yüksek ama kalitesi düşük bir ilk yarı izledik. Beşiktaş son 1.5 aydır eskisi gibi gol pozisyonu üretemiyor. Başakşehir, Fenerbahçe ve Bursaspor maçlarında hep bunu gördük.

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş - Bursaspor maçı sonrası flaş sözler - Sayfa 3

"GÖKHAN İKİNCİ YARIDA ÇOK İYİYDİ" Gökhan Gönül ilk yarıda yoktu, ikinci yarı Beşiktaş'taki en iyi maçlarından birini oynadı. Gökhan'ın bu performansı forvetlere de yansıdı. Oğuzhan, Aboubakar, Adriano ve Cenk bu sayede gol pozisyonlarına girdi. 65. dakikaya kadar Bursaspor kendi yarı alanından çıkamadı. Bu bölümde topla daha çok oynayan, şut atan, orta yapan takım Beşiktaş'tı. Başakşehir maçında 25 ile 75. dakikalar arasında uyguladığı baskıyı bugün de yaptı Beşiktaş. İkinci yarı kabiliyetli dört orta saha birden oynayınca ibre onlara döndü.

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş - Bursaspor maçı sonrası flaş sözler - Sayfa 4

MARCELO'NUN HAREKETİ KIRMIZI KART Dinamo Kiev maçında Beşiktaş'ı paramparça eden bir hakem vardı. Burada da Beşiktaş lehine karar veren bir hakem vardı. Bülent hoca bugün kafasında, 'Aman yenilmesin' diyordu. İlk yarıya bakınca hakem maçı yönetmeyip idare etmek zorundaydı. Çok kart gösterip tansiyonu yükseltmek istemedi. Marcelo'nun kaleci Harun'un ayağına bastığı pozisyon minimum sarı kart, ki bence kırmızı kart.