SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den bombalar! Eğer bu doğruysa...

Rıdvan Dilmen sporda günün konusu olan açıklamaları canlı yayınrda yaptı. Fatih Portakal ile FOX Ana Haber'e katılan ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen'den bombalar! Eğer bu doğruysa...

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen FOX Ana Haber'de önemli açıklamalarda bulundu. İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamalar..

ÜMİTSİZLİĞE DÜŞÜRÜYOR

Lucescu'nun davranışları beni gelecek ile ilgili ümitsizliğe düşürüyor. Çünkü çok değerli bir teknik adamdır. Ancak tercihlerde bir takım özellikle son günlerdeki spekülasyonlar biraz ürkütüyor beni. Yoksa gençleştirme politikası, bu oyuncuları izlemek istemesi sonuçları asla benim için önemli değil. Bu 11'lerin ne verebileceği önemli. Zaten maçtan sonra görüşeceğiz. Çarpıcı iddialar var. Bu iddialar doğruysa Lucescu falan yani Türkiye'de kusura bakmayın diyeceksiniz göndereceksiniz.

EĞER BU DOĞRUYSA...

Eğer bu doğruysa çok sıkıntılı bir süreç başlayacak diye düşünüyorum yarından itibaren Türkiye'de. Bir kardeşimiz, bir oyuncu ismi Erdal, gurbetçi kardeşimiz. Surinam asıllı Hollanda'lı Milli Takıma'a davet edilmiş. Gurur verici herkes için.

Türkiye Arnavutluk maçı sonucu ve özeti

Ancak oyuncunun background baktığımız zaman. Milli Takım'daki kapasitesi tabii ki 1-2 ayda çağ atladıysa farklı ama bin euroya çalışan bir oyuncu ki olabilir.

DENEME TAHTASI DEĞİL 

Eğer bugün Türkiye'de 2. ve 3 liglerde bile oynayamayan bir oyuncuysa ve Milli Takım'a geliyorsa bu gerçekten gündemin bence yılların en büyük bombası olur. Antrenörü aradım beğenmedik dedi. Milli Takım antrenmanları deneme tahtası değildir. Bu anlamda soru işareti var

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER