SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Lucescu yorumu!

Rıdvan Dilmen, katıldığı canlı yayında milli takımın başına Lucescu'nun getirilmesiyle ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Lucescu yorumu!

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, canlı yayında milli takımın başına Lucescu'nun getirilmesiyle ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Dilmen şunları söyledi:

'TÜRKİYE'DEKİ BÜTÜN TEKNİK ADAMLAR KENDİNİ KÖPRÜDEN ATSIN'

"Hakikaten enteresan. Şöyle söyleyeyim, benim için bütün insanlar eşittir. Lucescu da çok değerli bir teknik adam. Lucescu'nun da milli takımın başına gelmesi doğaldır. Türk futbolu açısından düşündüğümüz zaman da bütün teknik adamlar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne gidip atsınlar kendilerini."

'TÜRK FUTBOLUNUN BİTİŞİDİR'

"Bu, Türk futbolunun bitişidir. Koskoca Galatasaray Kulübü başkanı oraya gidiyor. Koskoca Şenol Güneş, onunla konuşuyorsunuz. Koskoca Galatasaray'ı Lucescu reddediyor. Galatasaray Başkanı yazık, 5 saat boyunca boşuna gidip gelmiş. Arkadaşlar kusura bakmasınlar, 80 milyonluk ülkede 14 yıldır Lucescu'dan başka hoca bulamıyorlar... İzleyenler bugünün tarihini yazsınlar."

'TFF MİLLETİN AKLIYLA OYNUYOR'

"Benim için Dünya Kupası'na gitmemek önemli değil. Türkiye Futbol Federasyonu'nu tebrik ediyorum. 14-15 gündür de milletin aklıyla oynadıkları için ayrıca tebrik ediyorum."

CHP'den Fatih Terim'in tazminatı için yasa tasarısı

Yorumlar
TREND HABERLER