SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den dikkat çeken Beşiktaş sözleri!

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanan ve Kardemir Karabükspor'un Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği maçı değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den dikkat çeken Beşiktaş sözleri! - Sayfa 1

Rıdvan Dilmen'den Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanan ve Kardemir Karabükspor'un Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Dilmen, özellikle Beşiktaş'ın mağlubiyet sebeplerini sıraladı... İşte Dilmen'in çarpıcı maç sözleri:

Rıdvan Dilmen'den dikkat çeken Beşiktaş sözleri! - Sayfa 2

GÜNEŞ'İN YOKLUĞU ETKİLEDİ Savaşçı ruh, liderden başlar. Lider kenarda olunca bu biter. Taktik kazandı. Beşiktaş bu problemi çözemedi. Lider kenarda olmayınca takım etkilenir. Şenol hocanın kenarda olmaması Beşiktaş'ı etkiledi.

Rıdvan Dilmen'den dikkat çeken Beşiktaş sözleri! - Sayfa 3

SÜREKLİ İTMEN LAZIM! Oğuzhan iyi değildi, Cenk hiç yoktu, Babel bireysel yeteneklerini kullanamadı. Dürterek oynanmasını isteyen çok oyuncu var Beşiktaş'ta. Sürekli itmen lazım, sürekli elin üzerinde olacak. Messi, Ronaldo neden bu kadar gol atıyor, aç gibi saldırıyorlar. Cenk bunu yapmazsa, üst düzey meziyetleri yok, sıradanlaşır.

Rıdvan Dilmen'den dikkat çeken Beşiktaş sözleri! - Sayfa 4

FENERBAHÇE MAÇI BEŞİKTAŞ'I YIPRATMIŞ "Fizik olarak ve taktik anlamda Karabükspor zor bir deplasmandı. Ve kazandılar. Onun dışında tabi ciddi bir kayıptır. Beraberlik olsa bile şu oyuna göre bir iyi bir skor olacaktı. En kötü beraberlik iyi sonuçtur. Kaldı ki, biraz da demoralizeydi futbolcular. Fenerbahçe maçı Beşiktaş'ı yıpratmış belli."