SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe için çarpıcı yorum

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe için çarpıcı yorum

Ünlü yorumcu Dilmen Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.

Dilmen'in öne çıkan açıklamaları şu şekilde:

"Bugün 2 tane hoca..."

"Maçı izlemeyen her şey doğal akışında geçti sanar ama ben anlatayım. Okulda profesöre 'hoca', sahada hakeme 'hoca', teknik direktöre de 'hoca' diyoruz. Bugün 2 tane hoca Fenerbahçe'nin 2 puanını aldı. Nereden gördün de penaltıyı verdin? Milli Piyango penaltısı oldu."

"Fenerbahçe'de futbolcuyu bırak..."

"Bursa ilk 10 dakika korkunç arzulu başladı. Fenerbahçe'de futbolcuyu bırak forma tecrübeli. Muhteşem bir taraftar ile maç başladı. Ama çakmaklar falan bunlar doğal şeyler değil. Kadıköy'de de olsa aynı yorumu yaparım."

Bursaspor Fenerbahçe maçı geniş özeti

"Şampiyonluktan kopmanı sağladı"

"Garibim Alper de geldiği günden beri en iyi oyununu oynadı. Faty de kırmızı görmeliydi. Hakem senin iki puanı aldı ve şampiyonluktan kopmanı sağladı. Beşiktaş'ı geçemez. Son uzun yıllardır bu kadar erken kopma olmadı.  2 tane hoca Fenerbahçe'nin 2 puanını oldu.

"Maçı 8 kişi bitirmeliydi!"

"Ne oldu da Van Persie'nin cezası 24 saatte 2 maça düştü? Bursa takımı da maçı 8 kişi bitirmeliydi. İkinci sarıdan atılması gereken ve Faty de kart görmeliydi.

"Galatasaray iyi oynadığında rakipler dayanamıyor, 4-5'lik yapıyorlar"

"Advoocat ile devam etmesin demiyorum ama beklesinler. Daha lige var. Galatasaray iyi oynadığında rakipler dayanamıyor, 4-5'lik yapıyorlar. Kjaer'in kasap bulup kolunu kestirmesi lazım, penaltı değil." 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER