FENERBAHÇE

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçeli yıldıza övgü dolu sözler

Ligin 13. haftasında Antalyaspor ile Fenerbahçe karşılaştı. Antalya'daki maçı Fenerbahçe 1-0 kazandı. Rıdvan Dilmen, Antalyaspor - Fenerbahçe mücadelesinin sonunda açıklamalarda bulundu. .

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçeli yıldıza övgü dolu sözler

Ligin 13. haftasında Antalyaspor ile Fenerbahçe karşılaştı. Antalya'daki maçı Fenerbahçe 1-0 kazandı. Rıdvan Dilmen, Antalyaspor - Fenerbahçe mücadelesinin sonunda açıklamalarda bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen'in maç sonu yorumları:

44 dakika boyunca, hemen hemen tamamını kaybetti topların Giuliano. Direk dibine bıraktı, iyi oyuncu. Fenerbahçe çok yüksek gol pozisyonu yaratabilecek bir takım değil. Fizik olarak iyice yukarıya doğru çıkmışlar. Fenerbahçe 3 tane daha transfer yapıp, zirve yarışına ortak olur.

Çok mu fair dışı olur bilmiyorum ama Janssen son Antalya hücumunda serbest vuruştan önce topun önüne geçip çift sarı karttan atılsaydı, cezasını da kupada çekseydi. Soldado da sakatlandı. Haftaya hava şartları ne olursa olsun Fenerbahçe, 30 - 40 bin basar. Taraftarlar gelir. Fenerbahçe mücadele ederek kazandı. Buna oyunu katarsa Fenerbahçe ciddi şekilde bu işin içinde olur.

Antalyaspor-Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

Yorumlar
TREND HABERLER