SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den flaş penaltı yorumu

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe kozlarını paylaşırken sarı lacivertlilerin Fernandao ile attığı gol tartışmalara neden oldu. Yorumcu Rıdvan Dilmen, golün ofsayt olduğunu dile getirdi.

Rıdvan Dilmen'den flaş penaltı yorumu

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği maçın ardından Rıdvan Dilmen önemli açıklamalarda bulundu

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları: Cüneyt Çakır bugün idare ediyor. Şimdi Fenerbahçe'nin attığı golde 25-30 cm Fernandao önde gözüküyor. Fernandao ofsayt gibi geldi. Isla penaltı yaptırmak için çok uğraştı, Quaresma almamak için çok uğraştı. Isla basıyor gibi. Basıyorsa penaltı (bir açıdan). İlk yarıda hakem skoru etkileyecek iki tane hata yaptı ancak takdir hakları da yavaş yavaş ev sahibi Beşiktaş'a doğru dönüyor.

 Beşiktaş 1-0 geriye düşünce Şenol Güneş, kendi Beşiktaş'ına dönmeye başladı. Sonra biraz daha risk aldı 4-4-2 oynamaya başladı. 4-2-4 hatta. Fenerbahçe'nin golü ofsayt. Penaltı pozisyonu fotoğraf penaltısıdır, hakem verir vermez. Fenerbahçe'nin yediği 3. golden önce faul var bence. Beşiktaş oyun ve arzu olarak Fenerbahçe'nin önündeydi. Fenerbahçe'nin attığı gol zararına oldu. Golden sonra Şenol Güneş, Beşiktaş'a döndü.

Beşiktaş Fenerbahçe derbi maçı geniş özeti ve golleri

Yorumlar
TREND HABERLER