FUTBOL

Rıdvan Dilmen'den flaş sözler!

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Adanaspor maçını değerlendirdi. Dilmen, Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı ifadelerde bulundu.

Rıdvan Dilmen'den flaş sözler! - Sayfa 1

Yorumcu Rıdvan Dilmen, 2-2 sona eren Fenerbahçe-Adanaspor maçı sonrasında sarı lacivertli futbolculara ve teknik direktör Advocaat'a eleştiri yağdırdı. Başkan Aziz Yıldırım'ın karşılaşma sonrası yaptığı açıklamaları da değerlendiren Dilmen, federasyon ve hakemler konusunda çarpıcı ifadeler kullandı. "Video hakemine geçilirse Türkiye'de savaş çıkar!" diye iddialı bir çıkış yapan Dilmen'in açıklamaları şöyle: evinde Adanaspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Dilmen'in açıklamaları:

Rıdvan Dilmen'den flaş sözler! - Sayfa 2

"FENERBAHÇE KONTRATAK TAKIMI DEĞİLDİR" "Fenerbahçe karışık sebze çorbası yaptı. Kadro dizilişi karman çormandı. Gelecek hafta Başakşehir karşısında ya 'bye-bye' deme maçına çıkacak ya da 'Bu işte olabilirim' maçına. Fenerbahçe, zorunluluk ya da değil enteresan bir kadro ile sahaya çıktı. Maç içerisinde Fenerbahçe, rakip takım ne yapacak diye beklerken ilk yarıda peş peşe pozisyonlar yedi. Fenerbahçe kontraatak takımı değildir. Kendi sahasında oyuna hakim olmalı, baskı kurmalı. İlginçtir, taraftar da maçlara gelmiyor. Şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe kendi sahasında 5-6 bin kişiye oynuyor. Gerçekten ilginç bir görüntü."

Rıdvan Dilmen'den flaş sözler! - Sayfa 3

"AATIF'I OYNATMAK ÇOK TEHLİKELİYDİ" Advocaat bugüne dek bildiğimiz prensiplerinin dışına çıktı bu maçta. Aatıf'ın ilk 11'de olması çok tehlikeliydi. Fenerbahçe Antalya'da kampta iken Aatıf ne yapıyordu? İstanbul'da kar topu oynuyordu. Yani ikinci yarıya iyi hazırlanmamıştı. O zaman niye oynatıyorsun bu adamı? Aatıf'ın oyundan çıkarken taraftarla gerginlik yaşaması çok önemli. Büyük takımların taraftarları böyle şeyleri affetmez."

Rıdvan Dilmen'den flaş sözler! - Sayfa 4

"BEĞENİLMEYEN GALATASARAY'IN 4 PUAN GERİSİNDE" Fenerbahçe'ye Akdeniz yaramadı diyelim. Fenerbahçe, Güney bölgesinde 4 puan kaybetti. Geçen seneden 8 puan eksik toplamış Fenerbahçe. İçeride hem Adana'yı, hem de Alanya'yı yenemedi. Fenerbahçe sürpriz bir puan kaybetti. Fenerbahçe, genel kanı olarak beğenilmeyen Galatasaray'ın ilk yarı 4 puan gerisinde bitiridi. Fenerbahçe; taraftarı, oyuncusu ve en tehlikelisi teknik direktörü ile Başakşehir maçına odaklandı. Adana maçı akıllarda yoktu. Fenerbahçe karışık sebze çorbası yaptı. Kadro dizilişi karman çorman. Düzensizlik hakimdi.