SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den Göksel Gümüşdağ için olay sözler!

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Medipol Başakşehirli taraftarların kendisi için açtığı pankartla ilgili açıklamada bulundu.

Rıdvan Dilmen'den Göksel Gümüşdağ için olay sözler!

Başakşehir ve Rizespor maçı sonrası Yaşanan olayları sert bir şekilde yorumlayan Rıdvan Dilmen'e Medipol Başakşehir'in Fenerbahçe ile oynadığı maçta taraftarlar açtıkları pankartla gönderme yapmıştı.

Hürriyet'in haberine göre; Rıdvan Dilmen açılan pankart hakkında sert konuştu.

RIDVAN DİLMEN SAVCILIĞA GİDİYOR

"Medipol Başakşehir tribününde Mehmet Demirkol ve benimle ilgili maç öncesi ve sonrası pankart açıldı. Bunun sorumlusu açanlar değil Göksel Bey (Göksel Gümüşdağ). Gerçi eski arkadaşıymışım, öyle dedi. Napalım öyle kalalım. Burada demeli ki 'Arkadaşlar bu pankart ne oluyor?' Ben gerçi şunu söyleyeyim arkadaşlara da, yarın savcılığa gideceğim o pankartla ilgili. Resimler var bende. Ben ve Mehmet Demirkol ile ilgili ahlaksızca, saygısızca astıkları pankartlarla ilgili savcılığa gerekli başvuruyu yapacağım.

"CEZALAR ADAMINA GÖRE VERİLİP KALDIRILIYOR"

Ben dostum. Beni sevmeyebilir dost da kalmayabilirsiniz. Hatırlarsanız, Göksel Bey ve Medipol Başakşehir ile ilgili kitap yazılmasını tavsiye etmiştim. O zaman iyi yorumcuyum da, Volkan Babacan yumruk attığı için 1 maç ceza az dediğimde kötü olduysam. Herkes neyin ne olduğunu biliyor. Cezalar siparişle veriliyor aynı şekilde de kaldırılıyor. Adamına göre kulübüne göre.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER