SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den kırmızı kart yorumu

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, Trabzonspor'u 2-1 mağlup ederek liderliği Başakşehir'den devraldı. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Trabzonspor maçını yorumladı.

Rıdvan Dilmen'den kırmızı kart yorumu

Süper Lig'in 27. haftasındaki dev maçta Galatasaray, evinde Trabzonspor'u konuk etti. Evinde Trabzonspor’u 2-1 yenen Galatasaray, 57 puana ulaşarak Başakşehir’den liderliği devraldı.
Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen maç sonrası önemli değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen'in açıklamaları: "Tek taraflı bir maç, belki de TT Stadı'nda en mahkum oynayan takım Trabzon. Mazisine, CV'sine yakışmayan bir Trabzon."

"İlk yarı 1-0 bittiyse, bu Galatasaray takımının oyuncularının beceriksizliğinden. Trabzonspor ilk yarıda son yıllarda gördüğüm en kötü oyununu oynadı."

"Bu kadar dolu dolu övgülerimize rağmen, bu baskılı oyuna rağmen 1-0 ise, bu yine de tehlikelidir."

"Hakemin Pereira'ya kırmızı kart göstermesi lazımdı, net kırmızı kart. Pozisyona sinirlendi ve geldi oyuncuya bastı. Selçuk'a yaptığı hareket kırmızı."

''Öncelikle çok iyi hazırlanan bir Galatasaray ve çok iyi hazırlanmayan bir Trabzonspor vardı.''

"2-1 Galatasaray alır demiştim ama salladım."

''Galatasaray'ın yaptığı en iyi hamle, Fatih Terim hamlesidir."

"Fenerbahçe Van Persie ile birlikte 4 forvetle sezona başladı, toplam attıkları gol 10. Gomis tek başına 26 gol attı. Gomis'e bak ya... Sokak kedisi gibi adam. Atamayınca delirip ağlara giriyor. 26 mı atmış ne doymaz bu doymaz...''

Galatasaray Trabzonspor maçı golleri ve geniş özeti

Yorumlar
TREND HABERLER