SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den olay iddia

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Bursaspor - Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den olay iddia

Rıdvan Dilmen, maçın hakemi Bülent Yıldırım hakkında ilginç bir iddia ortaya attı. Usta yorumcu, "Bülent Yıldırım yönetmesin, idare etsin diye atanıyor, o da idare ediyor!" dedi.

'Beşiktaş sert bir Bursaspor buldu'

"Bursaspor son 13 maçta 16 gol yedi. Bugün Gençlerbirliği ile oynasalardı bu kadar ilgi olmayacaktı. Bu maç Bursasporlu oyuncular için bir şans. Bursaspor, Beşiktaşlı oyunculara çok yakın oynuyorlar ve sindirmeye yönelik oynuyorlar. Batalla'nın olmaması Beşiktaş için avantaj gibi görünürken Beşiktaş karşısında sert bir Bursaspor buldu."

'Atmamak için her şeyi yapıyor!'

"Hakem maçı yönetmiyor, idare ediyor. Bu maçları yönetmesin, idare etsin diye atanıyor. O da idare ediyor! Quaresma atılmak için her şeyi yapıyor. Bülent Yıldırım atmamak için her şeyi yapıyor. Beşiktaş'ı uzun süre sonra böyle gergin gördüm. Kötü bir ilk yarı izledik. Quaresma ile devam etmek çok büyük risk, kırmızı görebilir. Şenol Hoca'nın takımı sola kaydırması gerekiyor."

Bursaspor-Beşiktaş maçı golleri ve geniş özeti

'Beşiktaş'ın dezavantajı...'

"Rakip takım gol atamayan ve çok gol yiyen bir takım. Seyirci tarafından korkunç bir tepki var. Futbolcular, bazı maçları kurtuluş maçı görürler. Ben de yaşadım. Beşiktaş'ın dezavantajı, Bursaspor'un avantajı da buydu."

'Şenol Hoca'nın 4-4-2 kararı çok önemli'

"Stres ve gerginlik Beşiktaş'ı çok fazla oyunun dışına itti. Ortama rağmen yine de ayakta kalmayı başardılar. Şenol Hoca'nın 4-4-2'ye dönme kararı çok önemli. Tek hatası 1-0'dan sonra orta sahayı geç aldı. Bursaspor'un puan için tek şansı vardı... Bir net gol pozisyonuna girdiler. Onu gole çevirmiş olsalardı oyuna ortak olacaklardı."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER