SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den Trabzonspor-Fenerbahçe maç analizi

Fenerbahçe - Trabzonspor maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Rıdvan Dilmen'den Trabzonspor-Fenerbahçe maç analizi

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 2. haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Devre arasında NTV Spor'da Rıdvan Dilmen müsabakayı yorumladı.

Maçın devre arasında NTV Spor'da Fenerbahçe - Trabzonspor müsabakasını Rıdvan Dilmen yorumladı.

"BURAK YILMAZ'IN SAKATLANMASI"

"Burak hem ofsayttan çıkıyor, hem koşuya devam ediyor. Yolda yakaladı kaleciyi ve golü attı. Ancak Burak'ın sakatlanmasıyla birlikte maç tek taraflı oldu. Trabzonspor'un hücum gücü düştü. Buna rağmen Fenerbahçe'de santrforda Van Persie'nin etkinliğinin düşük olması, Dirar'ın hücuma yönelik isim olmamaması gibi etkilenlerin ardından sadece Valbuena ile girişim var. "

Burak Yılmaz'ın Fenerbahçe'ye attığı golde FB TV

"BU GOL NİYE DEĞİŞTİRİR?"

"Bu gol neyi değiştirir? Fenerbahçe'yi canlandırdı ve taraftar da kendine geldi. Burak Yılmaz çıktığında iki takım adına dolu dolu gol pozisyonu izleme şansımız yok. Hünerli oyuncu şansı az."

"AYKUT KOCAMAN..."

"Aykut Kocaman bir ara iki değişiklik birden düşünmüştür belki. Van Persie yerine Soldado, Josef de Souza veya Alper yerine, Giuliano olabilir. Soldado ile başlaması lazım."

"TRABZONSPOR 2'Yİ BULAMAZSA KAYBEDER"

"Trabzonspor'un güçlü bir forması var ama bugün sadece mücadele ediyor. Daha iyi oyunları da var. Burak'ın sakatlanmasında 2. gol arayışında Fenerbahçe'yi tedirgin edecek silahlarını kaybettiler ve Fenerbahçe oyun üstünlüğünü ele aldı. İkinci yarıda yine sarı lacivertlilerin etkin olmasını bekliyorum ama üretkenlik konusunda ciddi sıkıntılar var. Trabzonspor 2. golü bulamazsa bence maçı kaybeder."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER