GALATASARAY

Riekerink basketbol takımını örnek verdi

Galatasaray Odeabank’ın zaferi futbol takımına ilham oldu. Cim-Bom önceki akşam 12 bin 500 taraftarının desteği ile Eurocup’ta şampiyon olurken mücadeleyi Teknik Direktör Jan Olde Riekerink ile futbolcular da izlemişti.

Riekerink basketbol takımını örnek verdi

Hollandalı hoca, takımına “Galatasaray’ın nasıl büyük bir kulüp olduğunu basket maçında gördünüz. Bu forma gerçekten çok değerli. Taraftar siz iyi olduğunuzda her zaman yanınızda olur. Bu formanın kıymetini bilmeniz gerekiyor” ifadelerini kullandı..

Hollandalı hoca dünkü antrenmanda futbolcularına Abdi İpekçi’deki atmosferi ve basketbolcuların müthiş zaferini anlatan bir konuşma yaptı. Riekerink’in “Galatasaray’ın nasıl büyük bir kulüp olduğunu basket maçında gördünüz. Bu forma gerçekten çok değerli. Taraftar siz iyi olduğunuzda her zaman yanınızda olur. Basketbol takımına verilen destek ve gösterilen ilgi bunun çok iyi kanıtıdır. Bu formanın kıymetini bilmeniz gerekiyor” ifadelerini kullandığı öğrenildi. 

Rıdvan Dilmen bombayı patlattı! Fenerbahçe'ye dönüyor mu?

Hollandalı hocanın sözlerini yine basketbol takımından örnekler vererek sona erdirdiği bildirildi; “Basketbolcuları gördünüz. İlk maçta 4 sayı farkla kaybetmişlerdi. Ancak şampiyon olacaklarına hep inanmışlardı. İşte sizleri de zaferlere götürecek olan bu inançtır...”

Hamzaoğlu çekincesi

Kupada Rize’deki ilk randevuya giden ve 3-1’lik galibiyetle yüzü gülen Başkan Özbek bugün Bursa’ya giderek takımını yalnız bırakmayacak. İlk 5 yolunda Bursasspor’la önemli bir maça çıkacak olan Cim-Bom’da yöneticiler eski hocaları Hamza Hamzaoğlu’ndan çekiniyor. İdareciler Hamzaoğlu’nun takımını maça çok iyi motive edeceğini  düşünüyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER