GALATASARAY

Riekerink Beşiktaş'a sürpriz hazırlığında

Sezonun ilk derbisinde favori ev sahibiBeşiktaş olarak gözükse de G.Saray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, kazanmak için her şeyi planlıyor..

Riekerink Beşiktaş'a sürpriz hazırlığında

Galatasaray'ın Hollandalı teknik direktörü Jan Olde Riekerink, oyuncularıyla yaptığı taktik toplantısında Beşiktaş'ı yenecek güçte olduklarını belirterek onlara moral aşılıyor.

Galibiyete güçlü bir orta saha ile ulaşacaklarını düşünen Riekerink, De Jong'u hazırlıyor.

Orta alanda görev yapan Tolga Ciğerci ve Selçuk İnan'ın yanına vatandaşını monte ederek orta alan hâkimiyetini ele geçirmek isteyen başarılı teknik adam, savaşan bir orta alanla zafere uzanmak istiyor. Riekerink oyunun gidişatına göre Selçuk'u Sneijder'e yaklaştırarak hem hücumda hem savunmada etkili bir takımı ortaya çıkarmak amacında. Bu planda Yasin ise kızağa çekilecek.

Tolga Ciğerci Avrupa'nın devlerine kafa tutuyor

RİEKERİNK KULÜBEYE BAKMIYOR

Galatasaray'da derbi öncesi Lucas Podolski sürprizi

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, maçlarda fazla oyuncu değişikliği yapmıyor. Sezon başında Beşiktaş ile oynanan Süper finalde 120 dakika boyunca 2 değişiklik yapan Riekerink, bu geleneğini yine kazanılan Karabük ve Akhisar maçlarında da sürdürdü.

Son olarak Rize'yi 2-0 yendikleri maçta oyuna sadece Sinan Gümüş'ü alan Hollandalı, 3 oyuncu değişikliği yaptığı Kayseri maçını ise kazanamadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER