GALATASARAY

Riekerink Galatasaray'da kalacak mı?

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi yenerek Galatasaray'ı kupa şampiyonu yapan Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink, takımdaki geleceğine ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı..

Riekerink Galatasaray'da kalacak mı?

Galatasaray'ı Türkiye Kupası şampiyonu yapan Hollandalı teknik direktör Jan Olde Riekerink, takımdaki geleceğine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek ulaştıkları şampiyonluktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Futbolcularımı canı gönülden kutluyorum. Sahada takım olduğumuzu gösterdik." dedi.

"ANLAŞMAMIZ SEZON SONUNA KADAR GEÇERLİYDİ"

Görev süresine ilişkin Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını belirten Riekerink, "Maçtan önce yönetimle geleceğimle ilgili herhangi bir konuşmam olmadı ama verdikleri güven çok önemliydi. Biz onu hissettik. Bunu tek başıma yapmadım. Orhan Atik hocam ve bana destek veren teknik ekiple başardık." diye konuştu.      

Galatasaray'ın kupa zaferi için bakın neler yazdılar

Riekerink, üç ay önce Galatasaray'da futbol akademisi sorumlusu olarak göreve başladığını ve A takımda ihtiyaç olduğu için görevi kabul ettiğini anlatarak, şunları aktardı:      

"O anda Galatasaray'ın bize ihtiyacı vardı ve böyle bir sorumluluk aldık. Çalıştığım 2,5 aylık süreçte başarılı olduğumuzu düşünüyorum. İyi işler çıkardık ve bugün gelen bir kupa var. Gelecekle ilgili bir şey diyemiyorum. Bunu zaman gösterecek. Başkanımızla ilk görüşmemizde sezon sonuna kadar bu görevi yürüteceğim ve sonra eski görevime döneceğim söylendi."      

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER