GALATASARAY

Riekerink'in Blerim Dzemaili kararı!

Jan Olde Riekerink, kiradan dönen Blerim Dzemaili için yönetime, ‘Kalırsa faydalı olur’ raporu verdi.

Riekerink'in Blerim Dzemaili kararı!

Geçtiğimiz sezonu İtalya ekiplerinden Genoa’da kiralık olarak geçirdikten sonra Cimbom’a dönen Blerim Dzemaili’yi Sarı-Kırmızılı takımda tutmak için teknik direktör Jan Olde Riekerink devreye girdi.

İsviçre kampından döndükten sonra yönetimle görüşerek rapor sunan Hollandalı teknik adamın, “Eğer Dzemaili takımda kalırsa sezon içersinde bize oldukça katkı sağlayabilir. Onu takımda tutalım” dediği öğrenildi.

Mario Gomez'e ağır sözler

G.Saray’dan ayrılmayı düşünen ve yönetime menajeri aracılığıyla, “Ya sözleşmemi uzatın ya da beni bedelsiz olarak serbest bırakın” resti çeken İsviçreli oyuncuyu Danimarka kampının kafilesine dahil eden Riekerink’in, tıpkı ‘Arena’nın yıldızı olacaksın’ sözleriyle ikna ettiği Bruma gibi Dzemaili’nin de beynini yıkayarak ayrılık düşüncesini kafasından atması için çaba sarfedeceği bildirildi.

EURO 2016’DA HOCASININ GÖZÜNE GİRDİ 

Habertürk'ün haberine göre; İsviçre Milli Takımı’yla EURO 2016’da boy gösteren Dzemaili, gösterdiği iyi performansla Riekerink’in gözüne girmeyi başardı.

Arnavut asıllı oyuncunun Avrupa Şampiyonası’nda çıktığı 4 karşılaşmayı da yakından takip eden Hollandalı teknik adam, tam bir görev adamı olması nedeniyle Dzemaili’yie yeşil ışık yaktı.

Sarı-Kırmızılı takıma kurduğu kendi sisteminde 30 yaşındaki orta sahanın oldukça işe yarayacağını düşünen Riekerink’in, yönetimden istediği ön libero transferinin gerçekleşmemesi halinde ise deneyimli oyuncuyu bu bölgede kullanmayı planladığı öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER