OLİMPİYAT HABERLERİ

Rio'da en duygusal madalya

Rio Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan ABD'li uzun atlamacı Jeff Henderson, madalyayı Alzheimer hastası annesine hediye etti.

Rio'da en duygusal madalya

Rio Olimpiyatları'nda kazandığı altın madalyayı hasta olan annesine götüren ABD'li uzun atlamacı Jeff Henderson bir atletin yaşayabileceği en duygusal eve dönüşü yaşadı.

Rio dönüşü hava alanında coşku ile karşılanan Henderson madalyasını Alzheimer hastası olan annesine armağan etti. 27 yaşındaki atlet, olimpiyatlar için evden ayrılmadan önce hasta olan annesine madalya kazanacağı sözü vermişti.

Jeff Henderson

"HASTA YATAĞINDA BIRAKIP GİTMEK ÇOK ZORDU"

Geçen cumartesi olimpiyat şampiyonu olduktan sonra kazandığı altın madalyayı annesine armağan eden Henderson NBC televizyonuna şu açıklamaları yaptı:

"Bu madalya ben 16-17 yaşlarında iken hastalanan annem içindir. Annemi hasta yatağında bırakıp olimpiyatlara gitmek gerçekten çok zordu. Annem için yaptığım her şey önce Allah rızası ve sonra ailemin hatırı içindi."

Herderson, eve döktükten sonra hasta annesinin yatağının üzerine koyduğu madalyanın fotoğrafını altına "Anne bu senin için." yorumuyla instagram hesabında paylaştı.

Jeff Henderson

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER