TÜRKİYE KUPASI

Riyah Mahrez başarısının sırrını açıkladı

Leicester City formasıyla bu sezon harikalar yaratan ve Premier Lig’in en iyi oyuncusu seçilen Riyad Mahrez, başarısının sırrını açıkladı.

Riyah Mahrez başarısının sırrını açıkladı

Leicester City formasıyla bu sezon harikalar yaratan ve Premier Lig’in en iyi oyuncusu seçilen Riyad Mahrez, ödülünü takım arkadaşlarına ve teknik ekibe adadı. Riyad Mahrez, başarılarının sırrını da açıkladı.

İngiltere Premier Ligi’nde 2015/16 sezonunun en iyi oyuncusu seçilen Leicester City’nin Cezayirli yıldızı Riyad Mahrez, ödülü tüm takıma adadı.

Törenden sonra açıklamalar yapan Mahrez, ödülün kendisi için çok özel olduğunu ve takım arkadaşları olmadan yılın en iyisi asla olamayacağını söyledi.

Mahrez, “Bu benim için çok özel. Çünkü bana oy veren futbolculardı. Onlar, bu yılın benim için harika geçtiğini gördüler. Bu yüzden çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Saha içinde kardeş gibi olduklarını söyleyen Mahrez, “Takım arkadaşlarım olmasaydı, bu ödülü alamazdım. Sahanın her yerinde kardeş gibiydik. Bu bizim gücümüzdü, ruhumuzdu. Bu ödülü takımımızın yöneticileri, personeli ve takım arkadaşlarım için alıyorum ve ödülümü onlara adıyorum” dedi.

Manchester United Mourinho'ya dev bütçe ayırdı!

Başarılarının sırrını da açıklayan 25 yaşındaki Cezayirli yıldız, “Eğer bazen birimiz iyi değilse, takım arkadaşımız için çaba göstererek doğru yola gireceğimizi biliyorduk. Başarımızın sırrı budur”şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER