TRABZONSPOR

Rıza Çalımbay kadroyu bozmuyor

Kayserispor’u yenerek bu sezonun ilk deplasman galibiyetini almak isteyen Trabzonspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, kazanan kadroyu değiştirmeyecek. Tecrübeli çalıştırıcı sadece kart cezalısı olan Olcay’ın yerine Castillo’ya şans verecek.

Rıza Çalımbay kadroyu bozmuyor

Spor Toto Süper Ligi’nin 11. haftasında deplasmanda Kayserispor’a konuk olacak olan Trabzonspor,
Galatasaray galibiyetinin ardından bu maçı da kazanarak yoluna devam etmek istiyor.

Galatasaray’ı devirerek 5 maçlık galibiyet özlemine son veren bordo-mavililer, üst sıraları yakalamak adına Kayserispor karşılaşmasına büyük önem veriyor. Zirvenin 11 puan gerisinde yer alan Karadeniz ekibi, zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılarak sezonun ilk dış saha galibiyetine imza atmayı da hedefliyor.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın, kazanan 11’ini Kayserispor karşılaşmasında büyük oranda koruyacağı öğrenildi. Deneyimli teknik adamın, maça Onur, Pereira, Uğur, Durica, Mustafa, Okay, Onazi, Bero, Yusuf, Castillo ve NDoye 11’i ile çıkması beklenirken, sadece cezalı olan Olcay’ın yerine Castillo’ya şans verebileceği kaydedildi. Çalımbay, bu maçta cezalı olan Rodallega ile Olcay ve sakat olan Kucka ile Burak’tan faydalanamayacak.

Trabzon üstün
Öte yandan Trabzonspor ile Kayserispor, ligde 41. kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 40 maçta bordo-mavililerin 24, sarı-kırmızılıların 7 galibiyeti bulunuyor. 9 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 70 gol atarken, kalesinde 42 gol gördü.

Takımda eksik çok
Bordo-mavililer deplasmanda oynayacağı maç için Kayseri’ye gitti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki idmanla hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor ardından özel uçakla Kayseri’ye hareket etti. Havalimanında kafileyle karşılaşan bazı taraftarlar futbolcular ve Rıza Çalımbay ile fotoğraf çektirip, başarı dileklerinde bulundu. Sakatlığı bulunan Burak, Kucka ve Bongonda’nın yanı sıra kart cezalısı Olcay ve Rodallega Kayseri’ye götürülmedi.

Kart uyarısı
Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Kayserispor maçı öncesi Rodallega ile Olcay’ın cezalı, Kucka ve Burak’ın sakat olması nedeniyle kadroyu kurmakta zorlanırken, sarı kart sınırında bulunan Uğur ile Okay da uyarılarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı oyuncularından daha dikkatli olmalarını isted

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER