ANTALYASPOR

Rıza Çalımbay Kasımpaşa'ya dava açıyor

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay Kasımpaşa'ya dava açıyor

Çalımbay, Kasımapaşa Başkanvekili Hilmi Öksüz'ün yaptığı açıklamalardan dolayı dava açacağını dile getirdi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Çalımbay, “Hasan Hilmi Öksüz babam gibi sevdiğim biriydi. Niye böyle bir açıklama oldu anlamadım. Ben öyle bir karakterde insan değilim. Burda sadece ben değil. Antalyaspor’da suçlanıyor. Bu açıklamanın peşini bırakacak değilim! Bundan önce Kasımpaşa beni Mersin İdman Yurdu ve Sivasspor’da çalışırken istedi, gelmedim. 10 katı para teklif ettiler reddettim. Benim Kasımpaşa’ya gitmemin en önemli nedeni Turgay Ciner’dir, onun bendeki manevi hakkıdır. Kasımpaşa’da ilk yılımızda ligi 7 bitirdik. Hakem hataları olmasa Avrupa’ya giderdik. 4 oyuncu almadık ve takımı mahvettik. Bana ters gelen tutumlarına rağmen göreve devam ettim. Oturduk konuşduk ayrıldık. Daha sonra devam edilim dediler ama devam etmedim! Bana ters dedim. Bununla ilgili konuşmak istemiyorum. İnanılmaz bir şey, dava açacağım! Hasan Hilmi Öksüz’den beklemezdim. Böyle bir şeyi nasıl yaptı anlamadım.

Ben aslında bu işi kurcalamak istemiyorum. Benim Allah’a şükür anlım açık. Futbol hayatımda hep açık. Beşiktaş’ta 10 yıllık kaptanlık yaptım. Ben böyle bir şeyle uğraşmam. Ben burada puan ve oyuncu üzerinde durmak istemiyorum. Mahkeme olduğunda ilginç şeyler ortaya çıkacak. Ben yanlış bir şey yapmadım. Dava açılacak kişileri de avukat belirliyor. Antalya’nın teklifi 3 kere geldi kabul etmedim. Ve ondan sonra birkaç kişi araya girince tamam dedim. Ben burada tanımadığım kulübe geldim, motive olmak isterken yanlış şeyler yapılıyor. Hasan Hilmi Öksüz’ü, Babam gibi seviyordum, bu olmadı'' dedi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER