TRABZONSPOR

Rıza Çalımbay sezon sonu bırakacağını açıkladı

Trabzonspor ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan teknik direktör Rıza Çalımbay, "Giderken sezon bitince kulübe mutlaka bir rapor vereceğiz." diyerek ayrılığı işaret etti.

Rıza Çalımbay sezon sonu bırakacağını açıkladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Süper Lig'in 30'uncu haftasında cumartesi günü Demir Grup Sivasspor ile oynayacakları karşılaşma öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

 "SİVASSPOR MAÇINI MUTLAKA KAZANMALIYIZ" : Sivasspor maçını kazanmaları gerektiğini belirten Çalımbay, "Taraftarımız önünde bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Kalan 5 maçımızı mükemmel şekilde bitirmeyi hedefliyoruz. Klasik olacak ama hepsi final niteliğinde. Bu maçların hiçbiri kolay değil. Maç içerisinde 3 oyuncu sakatlandı. Tam kadro devam edebilseydik, maçtan farklı neticeyle ayrılabilirdik. Her şey geride kaldı, şu anda tek düşüncemiz Sivasspor maçı." ifadelerini kullandı.

VEDA SÖZLERİ: GİDERKEN RAPOR VERECEĞİZ : Bordo-mavili kulüpte göreve gelen eski başkan ve teknik direktör Özkan Sümer ile görüştüğünü de belirten Çalımbay, "Özkan hoca, benim çok saygı duyduğum biri. Bana göre Trabzonspor'a çok şey katmış, teknik direktör olarak hakikaten mükemmel işler yapmış hocamız. Kendisiyle uzun bir görüşme yaptık. Bu görüşmenin içerisinde alt yapı, 1461 Trabzon, A takım hepsi var. Takımla ilgili ne yapılması gerektiğini kendisiyle görüştük. Zaten giderken sezon bitince kulübe mutlaka bir rapor vereceğiz. Onun içinde tekrar bir görüşme yapmamız gerekiyor. Herhalde önümüzdeki hafta kendisiyle bir araya geleceğiz" diyerek açıklamalarını tamamladı.

Türk kulüplerini borçtan kurtaracak proje

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER