ANTALYASPOR

Rıza Çalımbay'dan Galatasaray itirafı

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay'dan Galatasaray itirafı

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 3-2 yenildikleri maçta, defansın büyük hatası nedeniyle son golü yediklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Çalımbay, maçın ikinci yarısında çok iyi oynadıklarını ve birçok gol pozisyonuna girdiklerini belirtti.

Çalımbay, maçın son pozisyonunda dikkatli davranamadıklarını vurgulayarak, "Maçta beraberliğe gidilirken, mağlup ayrıldık. Son dakikadaki golü yemememiz gerekiyordu. Bir top kullanılıyor, herkes topa bakıyor. Gelişen bir pozisyon yok. Oradaki herkesin Eren'e yakın olması gerekiyor. Teknik direktörlerin en çok çalıştırdığı şeylerden biri, ölü toplarda adama yakın olmaktır. Arkadaşımız yakın olamadı ve golü yedik." diye konuştu.

Bruma Galatasaray taraftarını çileden çıkardı!

Galatasaray'ın 10 kişi kaldıktan sonra hücuma çıkamadığını aktaran Çalımbay, "Pozisyonları dahi olmadı. Sadece tek şansları ölü toptu. Onu da yakaladılar. Onda bizim hatamız vardı. Yenilmemesi gereken bir gol yedik." ifadelerini kullandı.

Çalımbay, cezası nedeniyle maçta forma giyemeyen Eto'o ile Yekta Kurtuluş ve Motta'nın yokluğunu hissettiklerini anlatarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Önümüzdeki hafta Sakıb cezalı. Diego büyük ihtimalle 2-3 hafta oynamaz. Hepsinde bir şansızlık yaşıyoruz. En kısa zamanda bunlar biterse daha iyi duruma geleceğiz. Eto'o içeride oynadığı maçlarda, özellikle böyle maçlarda çok fırsat yakalayabilirdi. Asist yapabilirdi. Çok şanssızlık yaşadık ama son gol şanssızlık değil, defansımızın büyük hatası."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER