FUTBOL

Rıza Çalımbay'ın babası son yolculuğuna uğurlandı

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın 73 yaşında vefat eden babası Bektaş Çalımbay, vasiyeti üzerine memleketi Sivas'ta toprağa verildi..

Rıza Çalımbay'ın babası son yolculuğuna uğurlandı

Beşiktaş'ın efsane futbolcularından teknik direktör Rıza Çalımbay'ın 73 yaşında vefat eden babası Bektaş Çalımbay, vasiyeti üzerine memleketi Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Topulyurdu köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

Rıza Çalımbay'ın bir süredir sağlık sorunları bulunan babası Bektaş Çalımbay 2 gün önce İstanbul'daki tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti..

4 çocuk babası Çalımbay'ın cenazesi dün Etiler Cami'sinde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından uçakla memleketi Sivas'a getirildi.

Cenaze daha sonra Yıldızeli ilçesine bağlı Topulyurdu köyüne gönderildi. Çalımbay'ın cenazesi köydeki evinin önünde helallik alındıktan sonra köy mezarlığında toprağa verildi.

Futbol camiası Rıza Çalımbay'ı yalnız bırakmadı

Burada kılınan cenaze namazına, Sivas Valisi Davut Gül, Yıldızeli Kaymakamı Ahmet Can Pınar, Yıldızeli Belediye Başkanı Yılmaz Navruz, Sivassporlu futbolcular Korcan Çelikay, Adem Koçak, Hakan Arslan, Ziya Erdal, Burhan Eşer ve yakınları katıldı.

Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Rıza Çalımbay'ı arayarak başsağlığında bulundu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER