RİZESPOR

Rizespor'da Kweuke sürprizi

Çaykur Rizespor'da Leonard Kweuke, 3 ay aradan sonra takımla birlikte antrenmana çıktı..

Rizespor'da Kweuke sürprizi

Çaykur Rizespor'da 2'nci yarının ilk maçında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında attığı golden sonra yaşanan sevinç gösterisi sırasında sakatlanan Leonard Kweuke, 3 ay aradan sonra takımla birlikte antrenmana çıktı.

Gençlerbirliği maçının 65’inci dakikasında attığı penaltı golü sonrası takım arkadaşı Sylvestre ile yaşadığı sevinç gösterisi sırasında sakatlanan Kweuke, sol üst adalesinden ameliyat olmuştu. 3 ay sahalardan uzak kalan tecrübeli golcü, hafta sonu oynanacak Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına başlayan takımı ile birlikte antrenmana çıktı. Teknik direktör Hikmet Karaman ile saha içerisinde görüşen Kweuke, ardından fizyoterapist eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi.

KARAMAN’DAN UYARI

Teknik direktör Hikmet Karaman, antrenman öncesi sahada futbolcularla toplantı gerçekleştirdi. Oyuncularına ikinci yarıda 13 maçta sadece 7 puan toplayabildiklerini hatırlatan Karaman, alt sıralardaki takımlarla puan farkının giderek kapandığını belirterek, kalan 4 hafta için daha özverili olmalarını istedi.

Torku Konyaspor karşısında ilk 11’de yer alan oyuncuların düz koşu yaptığı antrenmana U19 takımının forvet oyuncusu Yasin Yavuz da katıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER