SÜPER LİG

Rizespor'da primlere yüzde 50 zam

Antalyaspor karşısında farklı bir galibiyet alan Çaykur Rizespor'da primlere yüzde 50 zam yapıldı

Rizespor'da primlere yüzde 50 zam
Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor karşısında farklı bir galibiyet alan Çaykur Rizespor'da yönetim futbolculara ödediği galibiyet primini yüzde 50 artırdığını açıkladı.

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan uzun bir maraton olan Lige renk katmaya devam edeceklerini belirterek Ligde üst sıralarda kendilerine yer bulacaklarını söyledi. Kalkavan, "Yeni transferlerden dışarıda kalan oyuncular var. Onlardan tam olarak katkı alamadık. Bu sezon yedekleri ile bol alternatifli bir kadro kurduk. Burada hocanın işi biraz zor olacak. Kadroya alamadığı birçok oyuncusu var" dedi.

"KAYBETMEYEN 2 TAKIMDAN BİRİYİZ"
Antalyaspor karşısındaki farklı galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayan Kalkavan,
"Yalnız burada bir uyarıda bulunayım. Taraftarımızın maçlara daha fazla gelmesi gerekiyor. Rakipte dünya yıldızı Eto’o var. Bu bir eğlence, gelsinler takıma daha fazla katkıda bulunsunlar, destek versinler. Kimse bizden bedava bilet beklemesin. Benim olduğum sürede bedava bilet olmayacak. Ligde kaybetmeyen 2 takımdan biriyiz. Dış transferden sonra iç transfere yönelebiliriz. Taktik olarak oyun anlayışımız bu sezon çok gelişti, teknik kadro ve futbolculardan çok memnunuz. Futbolda taktik çok önemli. Norveç takımı Molde’nin geçen hafta Fenerbahçe’ye ne yaptığını gördünüz" diye konuştu.

PENALTI KRİZİNİ ANLATTI
Ligin ilk haftasında yaşanan penaltı krizine değinen Kalkavan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu olay çözümü konusunda futbol literatürüne girer. Müthiş başarı örneği, durum çalışması ile çözüldü. Yoksa çok kolay kelle alır, koparır giderdi. İşte Kweuke bugün dört gol birçok asistle oynuyor. Kamerunlu oyuncu Antalyaspor maçında gol atmasa bile, sahanın en iyisiydi. Otoriteyi sarsmadan bu iş çözüldü. Aslında bu olay sonrası müthiş takım olduk, kenetlendik. Kweuke’yi affeden önce arkadaşları. Sonra biz ve hocası affetti. Bu olay televizyon programını doldurur. Bilmeyenler yorum yapabilir ama önce bizi dinlesinler."

PRİME YÜZDE 50 ZAM
Takımın Kurban bayramı öncesi camiaya güzel bir hediye verdiğini ifade eden Kalkavan, "Ben de onların iç saha galibiyet primi olan 10 bin liraya yüzde 50 zam yaparak 15 bin liraya yükselttim. Geçen hafta Medicana Sivasspor maçında alınan beraberlik sonrası da aslında prim yoktu ama, o maçta bir kişi eksik gösterilen mücadeleden dolayı yine tam prim verdim. Hepsine helal olsun. Hafta içi oynayacağımız Adliyespor maçı ile Türkiye kupası maçlarına başlamış olacağız. Kupada hedefimiz gideceğimiz yere kadar gitmek. Tabi bu tip maçlarda hocamız kadroda fazla forma şansı vermediği oyuncuları görmek isteyecektir" diye konuştu.

KASIMPAŞA MAÇI
Ligde gelecek hafta karşılaşacakları Kasımpaşa maçından iyi bir sonuç beklediğini ifade eden Kalkavan, "Ligde kötü bir takım yok. Kasımpaşa takımının başında eski hocamız Rıza Çalımbay var. Kendisini seviyoruz ve ona başarılar diliyoruz. Sahada iyi olan kazansın diyelim. Keyifli bir maç bizi bekliyor" dedi.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER