1.LİG

Rizespor'da sakatlıklar can sıkıyor

TFF 1. Lig'de yarın Boluspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, sakatlıkları bulunan Mehmet Uslu, Özgür Çek ve Leonard Kweuke'nin maçta forma giyme şansının düşük olduğunu söyledi.

Rizespor'da sakatlıklar can sıkıyor
TFF 1. Lig'de yarın Boluspor'u ağırlayacak Çaykur  Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, sakatlıkları bulunan Mehmet  Uslu, Özgür Çek ve Leonard Kweuke'nin maçta forma giyme şansının düşük olduğunu  söyledi.
 
Bakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde son beş maçta  kazanamayarak büyük hayal kırıklığı yaşattıklarını belirtti.
 
Üst üste puan kayıplarının ardından ligdeki konumlarını zora  soktuklarını dile getiren Bakır, "Bu nedenle Boluspor maçı çok kritik bir final.  Bunu geçmek zorundayız. Ligde üst sıralarda puanlar birbirine çok yakın ve tek  çaremiz kazanmak. Puan kayıpları ile taraftarımızı üzdüğümüzün farkındayız ama  Boluspor karşısında 3 puan alıp taraftarımızın gönlünü yeniden kazanmak  istiyoruz." dedi.
 
Sakatlıkların can sıkıcı boyuta ulaştığına dikkati çeken Bakır,  "Mehmet Uslu, Özgür Çek ve Kweuke'nin Boluspor karşısında forma giyme şansı zor.  Milosevic ise sakatlıktan yeni çıktı. Bu futbolcuların durumu son sağlık  kontrolünde netlik kazanacak. Bu futbolcular takım için önemli eksikler. İnşallah  yeni sakatlıklarla karşılaşmayız." diye konuştu.
 
Bakır, taraftarları, alınan kötü sonuçların ardından yaşadıkları hayal  kırıklıklarını bir kenara bırkarak Boluspor maçında takıma destek olmaya çağırdı.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER