FENERBAHÇE

Robin van Persie için gözler o ülkeye çevrildi

Fenerbahçe yönetimi bir türllü ağrıları geçmeyen Robin van Persie'yi elden çıkarmak için ara transferi bekliyor.

Robin van Persie için gözler o ülkeye çevrildi

Fenerbahçe'de Robin van Persie dün yapılan antrenmanda da yoktu. Hollandalı oyuncu ağrılarını gerekçe göstererek çalışmalara katılmazken, Gaziantepspor maçında oynama ihtimali de yok.

Onun için Advocaat'a "Yüzde 100 hazır olmadan oynatılmasın" yönünde rapor veren yönetim, Van Persie için son çare olarak ocak ayını bekliyor. Bu tarihe kadar düzelmemesi halinde Robin van Persie ocak ayında elden çıkarılmaya çalışılacak.

GEREKİRSE MALİYETİNE SATILACAK

Yaz transferinde İngiliz takımlarının radarına giren, ancak yüksek yıllık ücreti nedeniyle elde kalan Van Persie, Çin'den de beklediği teklifleri alamamıştı. Buna gerekçe olarak Çin Ligi'nde yaz transfer döneminin hareketsiz geçmesi gösterilmişti. Ocak ayında daha hareketli günler yaşaması beklenen Çin şu anda, Fenerbahçe'nin Van Persie için ilk hedefi durumunda...

Sabah gazetesinin haberine göre; Çin'den bir kulübe satış umudu bulunan Van Persie'nin yıllık maliyetini düşünen yönetim bonservis bedelinde gerekli kolaylığı da sağlayacak.

ROBIN VAN PERSİE YÜZDE 50!

Ariel Ortega şok Fenerbahçe sözleri

Robin Van Persie F.Bahçe'ye geldiğinden beri ilginç istatistiklere imza atıyor. Hollandalı, F.Bahçe'de 3167 dakika sahaya çıkarken, bu rakam takım toplamının (6210) sadece %50,9'una tekabül ediyor.

4,9 milyon Euro ile ligin en çok kazanan ismi olan Persie, F.Bahçe kariyeri ve öncesinde forma giydiği 10 sezonun 8'inde %60'ın altında kaldı.

Golcü futbolcu, Manchester United ile 2014-2015'te takımın toplam süresinin sadece %55,7'sinde yer alırken, 2013-2014'te %42,6'sında forma giymişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER