FENERBAHÇE

Robin van Persie'ye Hollanda izni

Fenerbahçe'de milli oyunculardan yoksun olarak Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıkları sürerken, Robin van Persie özel izin alarak ülkesi Hollanda'ya gitti.

Robin van Persie'ye Hollanda izni

Milli Takım arası nedeniyle ülke milli takımlarına giden oyuncular ve sakatların çokluğunda Fenerbahçe futbol takımı Mersin İdmanyurdu ve Molde maçı hazırlıklarını eksik olarak sürdürüyor.

Sarı-Lacivertli ekip bugün Can Bartu Tesisleri'nde yapılan idmanında teknik direktör Vitor Pereira Diego, Mehmet Topuz, Hasan Ali ve De Souza takviyeli U-21 ve U-19 karma takımları ikiye bölündü.

Aziz Yıldırım'ın avukatı Trabzon'da zor anlar geçirdi

 Yapılan büyük saha maç sonunda Mehmet Topuz, Semih Ergün'ün golleri ile As futbolcu takviyeli çubuklu takım kazandı. Maviler ise çok iyi bir futbol sergilemelerine rağmen Ertuğrul'a gol atmayı başaramadılar.

PEREİRA'DAN 2 GÜNLÜK İZİN DAHA

Torku Konya maçı sonrası bir günlük izni kapan Sarı-Lacivertli futbolcular, yarınki son çalışmadan sonra 2 gün izne ayrılacak. Teknik direktör Vitor Pereira oyuncularına, "Tüm eksiklerimize rağmen, çabanızdan memnunum. Şimdi gidip iki gün izin yapın. Pazartesi gününden itibaren bizi yine zorlu bir dönem bekliyor" diyerek futbolcularını tatile yolladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER