ROPÖRTAJ

Rodamir Antic'ten F.Bahçe yorumu

Barcelona, Real Madrid ve Atletico Madrid’i çalıştıran tek teknik direktör olan Radomir Fenerbahçe ile ilgili konuştu.

Rodamir Antic'ten F.Bahçe yorumu
1976-78 se­zo­nun­da Fe­ner­bah­çe for­ma­sı gi­yen Ra­do­mir An­tic, Sa­rı-La­ci­vert­li ta­raf­tar­la­rın kal­bin­de unu­tul­maz­lar ara­sın­da ye­ri­ni alan en­der isim­ler bi­ri.

Özel­lik­le tek­nik adam ola­rak İs­pan­ya fut­bo­lu­na da dam­ga vu­ran Sırp isim Bar­ce­lo­na, Re­al Mad­rid ve At­le­ti­co Mad­rid gi­bi İs­pan­ya'nın en bü­yük üç ku­lü­bü­nü ça­lış­tı­ran tek tek­nik di­rek­tör un­va­nı­na da sa­hip.

An­tic hak­kın­da bir baş­ka öne çı­kan nok­ta da ge­ri­de ka­lan se­zon şam­pi­yon­lu­ğu ka­za­nan At­le­ti­co Mad­rid'in bir ön­ce­ki şam­pi­yon­lu­ğu­nu ka­zan­dı­ğı 1995-96 se­zo­nun­da, ta­kı­mın ba­şın­da ol­ma­sı şim­di­ki tek­nik di­rek­tör Die­go Si­me­one'nin ho­ca­sı ol­ma­sı. Re­al Za­ra­go­za, Cel­ta Vi­go, Sır­bis­tan Mil­li Ta­kı­mı gi­bi ekip­le­rin de tek­nik di­rek­tör­lü­ğü­nü ya­pan An­tic, son ola­rak 2012-13 se­zo­nun­da Çin eki­bi Shan­dong Lu­neng'i ça­lış­tır­dı. De­ne­yim­li tek­nik adam Fe­ner­bah­çe ve Türk fut­bo­lu hak­kın­da sa­mi­mi açık­la­ma­lar­da bu­lun­du.

YEREL HEDEFLERDEN ÇOK AVRUPA ÖNEMLİ
Bugün si'ne konuşan ve Türk fut­bo­lu­nu ve Fe­ner­bah­çe'yi ya­kın­dan ta­kip et­ti­ği­ni be­lir­ten An­tic, "Fe­ner­bah­çe'nin bu se­zon şam­pi­yon ol­ma­sı be­ni tah­min ede­bi­le­ce­ği­niz­den faz­la mut­lu et­ti. Fe­ner­bah­çe'nin tüm dün­ya ge­ne­li­ne bak­tı­ğı­nız­da 45 mil­yon ta­raf­ta­rı var. Ve bun­la­rın her bi­ri Şam­pi­yon­lar Li­gi şam­pi­yon­lu­ğu is­ti­yor. Bu­nun için ta­bi­i ki çok bü­yük bir ça­lış­ma yap­mak ge­re­ki­yor. İnan­mak ve bu he­de­fe odak­lan­mak şart. Bü­yük bir yo­ğun­laş­ma ve ye­ni­den ya­pı­lan­ma ge­rek­li. Ben­ce ye­rel he­def­ler­den zi­ya­de bun­la­rı gün­de­me alıp, bu­na gö­re bir ya­pı­lan­ma, bu­na gö­ne bir ha­zır­lık ya­pıl­ma­lı" de­di. Fe­ner­bah­çe Baş­ka­nı Aziz Yıl­dı­rım'a da ses­le­nen Sırp fut­bol ada­mı, "Ya­şa­dı­ğı so­run­la­rı bi­li­yo­rum. Her şe­yin bir an ön­ce olum­lu bir şe­kil­de so­nuç­lan­ma­sı­nı ar­zu edi­yo­rum. Mad­rid'den ken­di­si­ne tüm des­te­ği­mi gön­de­ri­yo­rum" di­ye ko­nuş­tu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER