DÜNYADAN FUTBOL

Ronaldo atıldı Real Madrid Barcelona'yı dağıttı

İspanya Süper Kupa ilk maçında Barcelona evinde Ronaldo'nun atıldığı maçta Real Madrid'e 3-1 mağlup oldu. Hatırlacağını gibi Arda Turan bu maçın kadrosuna alınmamıştı.

Ronaldo atıldı Real Madrid Barcelona'yı dağıttı

İspanya Süper Kupa ilk maçında Real Madrid, deplasmanda Barcelona'yı Asensio, Ronaldo ve Pique (k.k)'nin golleriyle 3-1 mağlup etti.

La Liga şampiyonu Real Madrid ile kral kupası sahibi Barcelona karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen mücadelede Gülen taraf Real Madrid oldu.

Camp Nou'da oynanan mücadelede ev sahibi Barcelona'nın golünü 77. dakikada penaltıdan Messi atarken konuk ekip Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri 50. dakikada kendi kalesine Pique, 80. dakikada Ronaldo ve 90+1. dakikada Asensio kaydetti.

Real Madrid

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Ronaldo 80. dakikada attığı golün ardından formasını çıkardığı için sarı kart görmüştü, bundan 2 dakika sonra bir sarı kart daha gören Ronaldo oyundan atıldı.

RÖVANŞ 17 AĞUSTOS'TA

İlk ayağı 3-1 biten Süper Kupa finalinin rövanşı 17 Ağustos'ta Santiago Bernabeu'da oynanacak.

Barcelona ligde ilk maçını 20 Ağustos'ta Real Betis ile evinde oynayacak. Real Madrid ise aynı gün Deportivo La Coruna deplasmanına çıkacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER