DÜNYADAN FUTBOL

Ronaldo Juventus tercihinin nedenini açıkladı

İtalya ekibi Juventus'un Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, takımıyla UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istediğini söyledi.

Ronaldo Juventus tercihinin nedenini açıkladı

Juventus’un Real Madrid’den transfer ettiği Cristiano Ronaldo,  İnternet üzerinden hizmet veren uluslararası spor yayın kuruluşu DAZN’ye hedefleriyle ilgili açıklamada bulundu.

İşte Ronaldo'nun açıklamaları...

“Juventus ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamak istiyorum. Takım arkadaşlarımla bu organizasyona konsantre olduk. Yine de bir takıntı haline getirmeden adım adım ilerlemeliyiz. Bu sene olmasa bile gelecek yıl ya da bir sonraki yıl şampiyonluğa ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

İspanya temsilcisi Real Madrid’de 4’er Şampiyonlar Ligi zaferi ve Altın Top ödülü kazandıktan sonra sezon başında Juventus’a transfer olan 33 yaşındaki golcü futbolcu, “Herkesin kabul ettiği gibi Juventus dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Çok sıkı çalışıyoruz. Bu kulüpte olmaktan çok mutluyum” yorumunu yaptı.

Juventus’a transferini kolay bir karar olarak nitelendiren Ronaldo, “Real Madrid’deki kariyerim inanılmazdı. Kazanılacak her şeyi kazandım ve orada hala çok iyi arkadaşlarım var. Onlar benim ailem. Juventus beni gerçekten istediğini gösterdi. Bana bir fırsat verdiler ve bu beni mutlu etti. Bu kulüpte yeniden tarih yazmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Madrid ekipleri Chelseali oyuncuların peşinde

Yorumlar
TREND HABERLER