DÜNYADAN FUTBOL

Ronaldo'nun golü için ilginç iddia

Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan ve nefes kesen Real Madrid - Paris Saint-Germain mücadelesinde Ronaldo'nun penaltı golü büyük tartışma yarattı.

Ronaldo'nun golü için ilginç iddia

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunun en önemli maçı olarak gösterilen Real Madrid-Paris Saint Germain eşleşmesinde Santiago Bernabeu'da oynanan ilk maç izleyenlerin nefeslerini kesti.

Paris Saint Germain'in deplasmanda öne geçtiği karşılaşmayı Real Madrid, Cristiano Ronaldo'nun biri penaltıdan olmak üzere iki ve Marcelo'nun tek golü ile 3-1 kazanırken, Ronaldo'nun kullandığı penaltı atışı başta sosyal medyada olmak üzere ilginç bir tartışma konusu yarattı.

Real Madrid'in 1-0 geride olduğu ilk yarının son dakikalarında kazanılan penaltıda topun başına geçen Ronaldo, topa vurmak üzereyken topun yerden hafifçe havalanması sonrası bazı taraftarlar sosyal medyadan "büyü" imasında bulunurken aklı selim taraftarlar da Ronaldo'nun sol ayağıyla çimi hareket ettirmesi sonrası topun hafifçe havalandığı yorumunu yaptı.

Portekizli yıldızın eski takım arkadaşı Rio Ferdinand ise yorumculuk yaptığı televizyon programında Ronaldo'nun Manchester United'daki antrenmanlarda penaltı atışı çalıkşırken topu hafifçe havalandırma taktiğini sıkça denediği ve olumlu sonuç aldığı için maçlarda da kullandığını söyledi. 

Cristiano Ronaldo rekorlara doymuyor

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER