FUTBOL

Rose Bertram sözünü tuttu o tişörtü çıkardı

Fenerbahçe'ye bu sezon transfer olan Gregory van der Wiel, Türkiye'ye yeteneklerinin yanında bir de "Yenge" getirdi.

Rose Bertram sözünü tuttu o tişörtü çıkardı - Sayfa 1

Fenerbahçe'ye bu sezon transfer olan Gregory van der Wiel, Türkiye'ye yeteneklerinin yanında bir de "Yenge" getirdi. Lift Content Factory bünyesinde bulunan, futbol dergisi FourFourTwo'ya kapak olan Belçikalı model Rose Bertram, ilginç açıklamalarda bulundu. İŞTE ROSE BRETRAM'IN BİRBİRİNDEN İLGİNÇ AÇIKLAMALARI:

Rose Bertram sözünü tuttu o tişörtü çıkardı - Sayfa 2

'YENGE' DENMESİ HOŞUMA GİDİYOR "Gregory ile her fırsatta futbol konuşuyoruz çünkü hayatının önemli bir parçasını temsil ediyor. Her gün antrenmana gidiyor, haftada iki maça çıkıyor ve vaktinin büyük bölümünü buna ayırıyor. Gününün nasıl geçtiğini konuşurken elbette ana konumuz futbol oluyor. Birlikte değilken neler yaşadığını bilmek, sorunu varsa çözmesine yardımcı olmak benim görevim. Maçtaki performansına dair yorumlarım oluyor ama daima yapıcı eleştirilerde bulunmaya çalışıyorum. O zaten nasıl oynadığının, hatası varsa nerede yaptığının farkında oluyor. Kendini yeterince eleştirebildiği için benim fikirlerime fazla ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.

Rose Bertram sözünü tuttu o tişörtü çıkardı - Sayfa 3

Gregory'nin Fenerbahçe'ye transfer olacağını öğrendiğimde diğer birçok kulüp arasından Fenerbahçe cazip geldi. Karar verme aşamasında birçok kriteri göz önünde bulundurduk ve İstanbul çok daha cazip geldi. Yakın çevremize sorduğumuzda bu şehirle ilgili harika şeyler duyduk. Fenerbahçe'nin de yurt dışında çok güçlü bir imajı var. Teklifi aldıktan sonra İstanbul'u görmeye geldik. Kulüp yetkilileri bize şehri ve antrenman tesislerini gezdirdi. Burada gördüğümüz misafirperverlik, doğru kararı vermemizi sağlayan en önemli etkendi. İstanbul çok büyük ve modern bir şehir. Restoranları, alışveriş merkezleri ve dükkanlarıyla Paris'e benzetebilirim. Vakit geçirmek için birçok alternatifiniz var. Tüm bunlar sosyal hayata daha kolay adapte olmanızı sağlıyor. Yani şu ana kadarki izlenimlerim gayet olumlu."

Rose Bertram sözünü tuttu o tişörtü çıkardı - Sayfa 4

FOURFOURTWO'NIN İLK KADIN KAPAĞI İLGİ BENİ ŞAŞIRTTI Buraya geldikten sonra Türklerden gördüğüm ilgi beni şaşırttı. Özellikle sosyal medyada aldığım tepkiler beni çok mutlu etti. Bana sürekli mesaj attılar, Instagram'da çok sıcak yorumlar yaptılar, Twitter'dan "Hoş geldin yenge!" dediler... Tabii ilk başta ne dediklerini anlayamadım ama sonra anlamını öğrenince çok hoşuma gitti çünkü bu beni kendi ailelerinin bir parçasıymış gibi kabul ettikleri, bana saygı duydukları anlamına geliyordu