ROPÖRTAJ

Roy Makaay'dan tarihi itiraf!

Bir dönemin yıldız golcülerinden olan Roy Makaay, itirafta bulundu.

Roy Makaay'dan tarihi itiraf!
Bir dönemi kasıp kavuran ve golleri ile Avrupa'yı sallayan Roy Makaay, Fanatik'e konuştu. Şu anda Feyenoord U19 takımını çalıştıran Roy Makaay, bir dönem Galatasaray'ın kendisine teklifte bulunduğunu iddia etti.

İşte Makaay'ın sözleri:

"U19 hocasıyım artık futbolda oyunculuk yok eğitmenlik var. Burada Feyenoord kulübünde oldukça mutluyum. Elbette her ülke olduğu gibi Türk futbolunu da yakından takip etmeye çalışıyorum. Orada tanıdığım arkadaşlarım var."

'Kuyt gelecek sezon bizimle'

"Kuyt ile görüşüyoruz, gelecek sezon bizimle olacak. Süper bir gelişme, duyduğumda çok mutlu oldum, Kuyt´ta benim gibi Futbol kariyerini sonlandırdıktan sonra,egitmen olarak Feyenoord alt yapıda devam eder"

"Kazım iyi bir futbolcu. Türkiye'de uyum sağlamayamadı. Bizim takımda çabuk uyum sağladı ve geçen sezon basarılı bir sezon geçiren ve Ingiltere'ye transfer olan Pelle´den sonra çok zor bir işe imza attı ve bayrağı devraldı. takımda iyide oynuyor, takip ediyorum beğeniyorum ve gittikçe güçleniyor."

"Kendimden bahsedecek olursam; 43 kez milli oldum, çok iyi bir kariyer yapmama rağmen, fazla milli olamamamın nedeni ise, önümde Bergkamp, Van Nistelrooy ve Kluivert gibi cok güçlü rakiplerim vardı. Ozaman ki milli takımımız cok güçlüydü ve basarılıydı. Ancak Feyenoord´da döndükten sonra iyi bir sezon geçirdim ve sonra şanssızlık bir türlü peşimi bırakmayınca bırakmak zorunda kaldım."  
 

'Benimle ciddi olarak Galatasaray ilgilendi'

"Deportivo'da La Coruna'da oynarken Türk basını beni çok yazdı, her takıma yazdı. Ama bir ciddi isteyen takım vardı, o da Galatasaray. En ciddi teklifi o kulüpten aldım ama aynı zamanda ve Almanya'dan da teklifler almıştım. Bundesliga ve La liga ligi cok güçlü ve organizeli olmasından dolayı Bayern'i tercih ettim."

"Kırılması güç olan, dünyanin en hızlı gol atma ünvanı halen bende ama geçenlerde az daha kırılıyordu. Yarım saniye ile yine bu ünvan bende kaldı. Evde altın ayakkabım var ancak şimdi çoçuklarım ayakkabıyı benden daha çok seviyor."

'En beğendiğim futbolcular...'

"Şu anda Avrupa'da çok beğendigim futbolcular Lewandowski, Manzdukic ve Benzema müthiş forvetler. Messi ve Ronaldo'yu söylemiyorum, onları zaten herkes biliyor."

"Geriye baktığım zaman çok güzel bir zamanım ve kariyerim oldugunu düşünüyorum. O günler geride kaldı. Bundan sonraki hayatımı çocuklarım ve ailem ile geçirmek istiyorum. Antrenör olarak da gençlerle onları keşfederek geçirmek istiyorum." 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER