DÜNYADAN FUTBOL

Rudi Garcia Galatasaray'a geliyor mu?

Galatasaray’ın teknik direktör adaylarından Rudi Garcia sarı kırmızılı takımdan gelen teklif hakkında açıklama yaptı.

Rudi Garcia Galatasaray'a geliyor mu?

Galatasaray’ın teknik direktör adaylarından Rudi Garcia’nın sarı kırmızılı takımdan gelen teklifi reddettiği iddia edildi.

Galatasaray’ın teknik direktör adaylarından biri olan Rudi Garcia, sarı kırmızılı takımdan gelen teknik direktörlük teklifini reddetti. Fransız L’Equipe gazetesinde yer alan habere göre, Fransız teknik adam Galatasaray, Montpellier ve Çin kulüplerinden gelen teknik direktörlük teklifini reddettiği iddia edildi.

Haberde Rudi Garcia’nın AS Roma’daki görevine son verilmesinin ardından birçok takımdan teknik direktörlük teklifi aldığı ancak Fransız teknik adamın Avrupa’nın üst düzey kulüplerinden birinin başına geçmek için aceleci davranmak istemediği belirtildi.

Son olarak AS Roma’yı çalıştıran Rudi Garcia, Lucien Favre ve Marcelo Bielsa ile birlikte Galatasaray’ın en büyük teknik direktörlük adaylarından biri olarak gösteriliyordu.

Ronaldo Manchester United'a gidecek mi?

Geçmiş dönemde Fransa Ligue 1 takımlarından Lille ile lig şampiyonluğu yaşayan Garcia, daha sonra Serie A takımlarından AS Roma’nın başına geçmiş ve takımın zirve yarışından uzak kalmasının ardından görevine son verilmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER